با پایان مزایای بیکاری فدرال ، کارفرمایان هنوز برای پر کردن جای خالی تلاش می کنند


هنگامی که شهر نیویورک محدودیت های غذاخوری در کافه ها و رستوران ها را در ماه مه لغو کرد ، مگان ریکرسون منتظر بود تا سرانجام دوباره یک متصدی بار دیگر استخدام کند و چندین موقعیت دیگر را که در طول تعطیل شدن برداشته شده بود ، پر کند.

ریکرسون ، مالک Someday Bar در بروکلین بوئروم هیل ، می گوید: “آشپزخانه به دو نفر و حداقل به ماشین ظرفشویی ، کیف بار و برسر نیاز داشت.

او در فیس بوک تبلیغ کرد و یک تابلوی درخواست کمک در یک پنجره گذاشت ، اما چندین استخدام احتمالی شکست خورد. او و یک متصدی بار جدید بدون اطلاع قبلی رفتند.

ریکرسون گفت: “پوسته پوسته شدن زیادی وجود داشت.”

اکنون او و هزاران کارفرما امیدوارند پس از دریافت مزایای ویژه بیکاری فدرال ، که به کارگران تعلق گرفته است ، کارگران بیشتری را جذب کنند و آنها را به حقوق خود بازگردانند.

به گفته مرکز نیویورک برای امور شهر نیویورک ، تا 800000 نفر از ساکنان شهر نیویورک مزایای فدرال خود را از دست خواهند داد.

اما مارک زندی ، اقتصاددان ارشد Moody’s Analytics ، می گوید که طبق داده های سایر ایالت ها ، کارفرمایان هنوز با چالش هایی روبرو هستند. در ماه های ژوئن و ژوئیه ، 26 ایالت مزایای بیکاری فدرال را متوقف کردند و تغییرات کمی در کمبود نیروی کار باقی ماند.

زندی گفت: “رشد اشتغال در ایالت هایی که به کمک (کمک) زودهنگام پایان دادند با ایالت هایی که آن را حفظ کرده اند تفاوتی ندارد.” “و در صنایعی مانند اوقات فراغت و مهمان نوازی همینطور است که انتظار داریم این مشکل بزرگی باشد.

نرخ بیکاری شهر نیویورک 10.5 درصد است. با این وجود ، نظرسنجی ماه اوت از سوی رهبران تجاری امپایر استیت توسط بانک فدرال رزرو نیویورک نیویورک نشان داد که تقریباً 63 درصد از آنها در استخدام کارکنان مشکل دارند. دلیل اصلی ذکر شده آنها فقدان متقاضیان واجد شرایط بود.

آلن روزن صاحب رستوران جونیور است که به خاطر کیک پنیری معروف است. او برای پر کردن نزدیک به 200 موقعیت در سه مکان شهر ، پاداش های قرارداد و نگهداری را ارائه می دهد.

وی گفت: “در سه ، چهار یا پنج هفته گذشته ما قطعاً شاهد کشش بیشتری بودیم.” روزن همچنین خوش بین است که بازگشایی مدارس دولتی نیویورک در هفته آینده والدین بیشتری را تشویق می کند تا کار پیدا کنند زیرا والدین بیشتری نگران مراقبت از کودکان نیستند.

در غذاهای تخصصی بالدور در بازار کشاورزان هانتس پوینت ، الن باررا ، مدیر منابع انسانی ، تقریباً 130 شغل برای رانندگان ، پردازنده های مواد غذایی و کارگران انبار ارائه می دهد.

ما حقوق ساعتی خود را از 17 دلار به 19 دلار در ساعت افزایش داده ایم. کسب و کار مستقر در برانکس همچنین میزبان یک نمایشگاه کار با 3000 دلار پاداش ورود به سیستم است. به گفته وی ، هفته گذشته تقریبا 80 نفر در این جلسه شرکت کردند ، در حالی که در اوایل ماه اوت کمتر از 15 نفر بودند.

همه کارفرمایان فکر نمی کنند که مشاغل به سرعت پر می شوند. رافائلو ون کوتن یکی از مالکان Vantage Point Hospitality است که بیش از 20 بار ، رستوران ، کامیون مواد غذایی و کافی شاپ در بروکلین و منهتن تحتانی دارد.

او دستمزد را بالا برد و تبلیغات آنلاین برای یافتن کارگر انجام داد ، اما نتایج ناامیدکننده ای داشت.

او گفت: “احتمالاً هفته ای یک یا دو بار درخواست می کنم.” او قبل از همه گیری گفت که تبلیغات Craigslist “40 دیوانه” خواهد بود. “حالا من به شما می گویم. من آن دیوانه ها را می برم.” و آنها را آموزش دهید.

مشکل کمبود نیروی کار در سراسر منطقه در حال گسترش است. در مونرو ، نیویورک ، تقریباً دو ساعت در شمال شهر نیویورک ، رئیس اتاق منطقه ای هدر بل مایر با وجود ارائه دستمزد کارفرمایان ، “بحران کار” را توصیف کرد.

او گفت که پارک های موضعی آمازون و LEGOLAND نمی توانند فضا را پر کنند. کمپین اخیر با هدف تشویق مردم برای یافتن کار قبل از پایان یافتن بیکاری طولانی مدت ، بی نتیجه بوده است.

او می گوید: “برخی از کارفرمایان بودند که برای مصاحبه حاضر نشدند.” “این زمان بسیار غم انگیزی برای کارفرمایان است.”

رستوران ها و بارها همچنین شکایت کرده اند که کمبود نیروی کار باعث اختلال در تحویل آبجو و محصولات می شود. در نوار روزی ، ریکرسون گفت سفارشات غذای فاسد شدنی در خیابان بیرون از در خانه او باقی مانده است.

بن واکر ، معاون ارشد فروش ، بازاریابی و تجارت در Baldor Specialty Foods گفت: بخش غذا با مشکل مواجه است.

وی افزود: “تحویل به موقع هنوز بالای 50 است ، اما از 90 usual معمول و بالاتر کمتر است.”

مودیز زندی همچنین اشاره می کند که ویروس کرونا بر تصمیمات بازگشت کارگران تأثیر می گذارد. او گفت که برخی از افراد واکسینه شده ممکن است هنوز از سفر و کار نزدیک به دیگران به دلیل ویروس دلتا مسری خودداری کنند.

متیو فیفر ، معاون آموزش و اشتغال در شهرک هنری استریت در منهتن تحتانی ، هم با افراد جویای کار و هم با کارفرمایان همکاری می کند.

او گفت برخی از افراد راحت تر کار خواهند کرد زیرا سازمان ها و مشاغل دولتی بیشتری به کارمندان بالقوه خود نیاز به واکسیناسیون دارند. فیفر گفت ، اما همه اینطور نیستند.

وی گفت: “بسیاری از افراد جویای کار هوشیار هستند” ، و با افرادی که مخالف واکسیناسیون بودند ملاقات کرد. “و به نظر کارفرما ،” من نمی خواهم این را بشنوم. “

این تجربه نانسی دلا روزا ، مالک مولینو روخو در نزدیکی ورزشگاه یانکی بود. در حال حاضر او با افرادی ملاقات می کند که واکسن نمی زنند زیرا به واکسن اعتماد ندارند زیرا او باید گواهی واکسیناسیون را درخواست کند.

دنیس اومانا در Someday Bar در بروکلین چند ماه پیش به سرآشپز پیوست. او گفت که پس از از دست دادن شغل خود در رستوران دیگر در سال گذشته بیکاری جمع آوری می کرد و از نشستن در خانه خسته شده بود و امیدوار است در زمستان شغلی پیدا کند. اما او گفت که مکانهای زیادی از مردم سوء استفاده می کنند.

“میدونی، [you’d] تنها کسی که در آشپزخانه است. ” “ببندید ، باز کنید ، ببندید ، ظرف ها را بشویید ، جارو کنید و پاک کنید.”

عمان ، 40 ساله ، یک آشپز با تجربه است. وی گفت: صنعت خدمات غذایی حتی در مواقع خوب ساعات طولانی و شرایط سختی دارد و قابل درک است که چرا برخی از افراد مزایای بیکاری را ترجیح می دهند ، به ویژه اگر آنها تقریباً به همان میزان درآمد کسب کنند.

رئیس او ، مگان ریکرسون ، سیگنال مثبتی دریافت کرد. او به تازگی سه کارمند را پس از افزایش دستمزد و داوطلب شدن استخدام کرده است. یکی از آنها به ضررهای احتمالی بیکاری اشاره کرد.

آنها فکر می کردند مثل این است که وقتی بازار بیکاری برداشته شد به بازار کار بیایید ، جایی که هیچ شغلی در دسترس نبود. »

باس عمودی WNYC گزارشگر اصلی است که تلاش های بهبود شهر را پوشش می دهد. می توانید او را در توییتر دنبال کنید. bethfertigبه



دیدگاهتان را بنویسید