مواد لازم
مواد | مقدار |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
شیر | یک سوم پیمانه |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
وانیل | یک یا دو قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | یک چهارم پیمانه |
آرد نول | یک پیمانه |
سیب | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
۱.
ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا داغ شود سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کرمی رنگ و پف دار شود سپس شیر و روغن مایع و نارگیل چرب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با ویسک مواد را آرام مخلوط کنید تا یک دست شود.
۲.
سیبها را پوست بگیرید و بعد از هستهگیری برش بزنید سپس یک ترکیبی از شکر و دارچین درست کرده و تکههای سیب را داخل آن بغلتانید.
۵۷,۰۰۰ ۵۳,۰۱۰ تومان
۳.
برای پخت به قالب و کپسولهای پای نیاز دارید. ابتدا محلول پای سیب را بدون ماسوله داخل قیف بریزید و با استفاده از قیف یک لایه از کیک را داخل کپسول بریزید و یک لایه سیب روی آن گذاشته و دوباره یک لایه دیگر از محلول کیک را بریزید در آخر داخل فر ۱۷۰ درجه بگذارید تا به مدت نیم ساعت بپزد.
بهسادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.