Risotto Verde – دوره های آشپزی در لندن


  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت ملایم تره فرنگی را با روغن و کمی نمک به مدت 3 تا 5 دقیقه عرق کنید تا نرم شود.

  • سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

  • برنج خیس شده را آبکشی کرده و با تره فرنگی پخته شده به تابه اضافه کنید. 1-2 دقیقه هم بزنید تا دانه ها براق به نظر برسند. این باعث افزایش طعم و مزه می شود و به برنج کمک می کند تا به دانه های جداگانه بپزد و از چسبیدن آنها جلوگیری کند.

  • 2 لیوان آب سبزی را در آن بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم با درب باز بجوشانید. فقط زمانی که مابقی آن جذب شد به اضافه کردن مقدار بیشتری ادامه دهید. تقریباً 35-45 دقیقه طول می کشد تا برنج ریزوتو بپزد. ممکن است نیازی به استفاده از تمام موجودی نباشد.

  • در همین حال، یک قابلمه متوسط ​​آب را بگذارید تا بجوشد.

  • یک کاسه بزرگ همزن آماده کنید و آن را با آب سرد پر کنید.

  • پس از جوش آمدن آب، لوبیاها را اضافه کنید و 1 دقیقه بلانچ کنید. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار لوبیاها را بردارید و در آب سرد یخ بزنید. بلانچینگ و تکان دهنده به شل شدن پوست کمک می کند و همچنین طراوت، رنگ شاداب را حفظ می کند و حفظ ویتامین ها و مواد مغذی را در سبزیجات افزایش می دهد.

  • پوست سخت بیرونی را با فشار دادن یا فشار دادن لوبیا جدا کنید تا از پوست خارج شود. لوبیاهای پوست گرفته را کنار بگذارید.

  • پس از اینکه قابلمه آب دوباره به جوش آمد، مارچوبه ها را به مدت 1 دقیقه سفید کنید و سپس در آب سرد یخ بزنید. با لوبیا پخته کنار بگذارید.

  • وقتی آب دوباره به جوش آمد، نخودها را به مدت 1 دقیقه سفید کرده و در آب سرد یخ بزنید. به مخلوط کن اضافه کنید و کنار بگذارید.

  • اسفناج، ریحان، جعفری و نعناع را به مدت 10-15 ثانیه سفید کنید و دوباره در آب سرد یخ بزنید. با قاشق سوراخ دار برداشته و همراه با نخودها در مخلوط کن بریزید. دانه های برشته شده، پوست لیموترش تازه رنده شده و آب فشرده شده (دانه ها را دور بریزید)، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ است، مقداری آب «بلانچ» به آن اضافه کنید تا رقیق شود. شما می خواهید قوام و بافت بین پوره و پستو باشد.

  • هنگامی که برنج ریزوتو پخته شد، اما هنوز یک لقمه باقی ماند، پوره پستو، لوبیا، مارچوبه و خمیر میسو را هم بزنید و به مدت 2 دقیقه بپزید تا داغ شود.

  • ریزوتو را به دو قسمت تقسیم کنید و روی آن سبزی‌های میکروگرین، سبزی‌های تازه، دانه‌های برشته شده و یک تکه لیمو قرار دهید. بلافاصله سرو کنید.



  • رژیم لاغری سریع