11 خواص گوشت اردک برای سلامتی و درمان


11 خواص گوشت اردک برای سلامتی و درمان

گوشت اردک مغذی‌تر و دیر هضم‌تر از گوشت مرغ است و از آنجایی که یکی از گوشت‌های چرب است، با وجود مواد مغذی فراوان، باید در مصرف آن متعادل باشد.


به گزارش ایلنا، گوشت اردک برخلاف مرغ، رنگ قرمز و طبع گرم دارد، دیر هضم تر است، اما ارزش غذایی بالاتری دارد و مغذی تر است. اردک یک گوشت پرچرب است، بنابراین افراد مبتلا به کلسترول بالا باید با احتیاط از آن استفاده کنند. بیشتر چربی اردک روی پوست و زیر سینه ها است که می توانید قبل از پختن آن را جدا کنید.


هر 100 گرم گوشت اردک بدون پوست دارای 201 کالری و 337 کالری با پوست است.


گوش اردک منبع پتاسیم است و اگرچه مصرف متعادل آن می تواند فشار خون را کاهش دهد و سلامت قلب را تقویت کند، اما استفاده بیش از حد آن برای چربی مفید نیست زیرا چربی بالایی دارد.


اسانس گوشت اردک در طب سنتی


از نظر طب سنتی گوشت اردک گرم بوده و ارزش غذایی بالایی دارد. گوشت اردک چرب نیز خاصیت گرم و ارزن دارد. گوشت اردک دیر هضم است و بهتر است آن را برای شام و نزدیک به خواب نخورید.


فرآورده های گوشتی اردک: کرفس، آویشن، نعناع، ​​سرکه، زنجبیل و گشنیز.


گوشت اردک مخصوصاً برای افرادی که معده ضعیفی دارند خوب نیست، اما برای افرادی که قابلیت هضم بالایی دارند بسیار قوی است.


ارزش غذایی گوشت اردک


ارزش غذایی گوشت اردک در 100 گرم
















انرژی

135 کالری

چربی

28 گرم

کلسترول

10 گرم

پروتئین

19 گرم

سدیم

59 میلی گرم

پتاسیم

204 میلی گرم

ویتامین A.

4 درصد نیاز روزانه

ویتامین B12

5 درصد

ویتامین B6

10 درصد

آهن

15 درصد

منیزیم

4 درصد

بهشت

2 درصد



خواص گوشت اردک پخت گوشت اردک آسیب به گوشت اردک

خواص گوشت اردک برای بدن


خواص گوشت اردک


گوشت اردک قرمز و سرشار از پروتئین با کیفیت است.


مواد مغذی موجود در گوشت اردک عبارتند از: فسفر، آهن، روی، ویتامین B6، ویتامین B12، سلنیوم، فولات و منیزیم گوشت اردک چربی بالایی دارد اما به دلیل اینکه نقطه ذوب آن نسبت به مرغ (37 درجه) و گوشت گاو (45 درجه) کمتر است. درجه).) درجه) به آسانی در بدن متابولیزه می شود.


دمای ذوب چربی گوشت اردک 14 درجه است که کمتر از دمای طبیعی بدن انسان است و به همین دلیل به راحتی در بدن ذوب می شوند، بنابراین خوردن گوشت اردک باعث چاقی نمی شود. پختن گوشت اردک با پوست باعث چرب و لذیذتر شدن گوشت می شود و کیفیت آن را بهتر حفظ می کند.


ویژگی های گوشت اردک بر اساس تحقیقات تاریخ طب اسلامی به شرح زیر است:


– تقویت کلیه ها


– افزایش قوای جنسی و افزایش قوت


– درمان سرفه و خشکی قفسه سینه


– مفید برای افرادی که خونریزی دارند.


درمان کم خونی با گوشت اردک


گوشت اردک مخصوصا جگر و بال اردک در درمان کم خونی فقر آهن به خصوص در زنان باردار بسیار مفید است زیرا آهن و روی بالایی دارد.


با رادیکال های آزاد با گوشت اردک مبارزه کنید


گوشت اردک حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند اثرات مضر رادیکال های آزاد را بر بدن خنثی کند.


گوشت اردک منبع ویتامین B است


وجود ویتامین های B6 و B12 در گوشت اردک باعث افزایش متابولیسم، بهبود اشتها و تقویت سیستم عصبی می شود.


کمبود این ویتامین ها در بدن باعث کم خونی، ضعف عصبی، بی حالی و بی حالی و سردرد می شود.


درمان کم خونی با گوشت اردک، گوشت اردک، فواید گوشت اردک

فواید گوشت اردک برای سلامتی


هضم غذا را با گوشت اردک بهبود می بخشد


وجود ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک در گوشت اردک به کوآنزیم A برای بهبود هضم کمک می کند، بنابراین استفاده منظم و هفته ای یک بار نیاز بدن به این ویتامین را برطرف کرده و سطح جذب مواد مغذی را در بدن افزایش می دهد.


کاهش وزن و کاهش وزن با گوشت اردک


گوشت اردک غنی است و باعث کاهش کالری در بدن می شود، دیر هضم است و باعث می شود مدت طولانی تری احساس کنید که خورده اید و همچنین از پرخوری کاذب جلوگیری می کند. با مواد مغذی فراوانی که دارد، می تواند انرژی مورد نیاز بدن شما را در طول روز تامین کند.


ویتامین B2 یا نیاسین موجود در گوشت اردک به بهبود متابولیسم چربی بدن کمک می کند و دستگاه گوارش را صاف و صاف می کند و همچنین بر عملکرد صحیح غده تیروئید تأثیر می گذارد.


تقویت قوای جنسی با گوشت اردک


مصرف منظم گوشت اردک برای افراد با قوای جنسی ضعیف بسیار موثر است و می تواند باعث بهبود و تقویت قوای جنسی شود.


حفظ سلامت جسمی و روانی سالمندان


ترکیبی از مواد مغذی مختلف در گوشت اردک و پروتئین با کیفیت بالا به حفظ سلامت جسمی و روانی سالمندان کمک می کند.


طرز پخت گوشت اردک درمان کم خونی با گوشت اردک گوشت اردک

با گوشت اردک ماهیچه ها را تقویت کنید


گوشت اردک یک ترکیب عالی برای تغذیه عضلات و بهبود عملکرد کلی بدن و جلوگیری از گرفتگی عضلات است.


درمان عفونت های تنفسی


ترکیب مواد معدنی موجود در گوشت اردک می تواند به تسکین گلودرد، درمان سرفه، درمان خشکی سینه ها و پاکسازی صدا کمک کند.


بهبود سلامت مو با گوشت اردک


گوشت اردک حاوی ویتامین B2 یا ریبوفلاوین است که به حفظ سلامت مو و جلوگیری از ریزش مو کمک می کند.


استخوان ها و دندان ها را با گوشت اردک محکم کنید


گوشت اردک منبع غنی از فسفر است که به تقویت استخوان ها و دندان ها کمک می کند.


مضرات گوشت اردک


اردک گوشت چرب است، پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.


مصرف بیش از حد گوشت اردک می تواند باعث افزایش چربی و کلسترول شود و برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی، فشار خون بالا مفید نیست و باعث انسداد عروق و کلسترول بالا در خون می شود.


طرز پخت گوشت اردک


گوشت اردک معمولا بوی تند دارد برای از بین بردن گوشت اردک 3 بار گوشت را در آب قرار دهید و آب آن را بجوشانید و آب آن را بریزید سپس پیاز و سبزیجات و ادویه دلخواه خود را به قابلمه اضافه کنید.


گوشت اردک را می توان قبل از پخت نهایی نمک زد و در تابه نچسب با مقدار کمی روغن سرخ کرد.


منبع: بیتوته


انتهای پیام/