کره بادام زمینی شکلاتی خام


صبح بخیر از آمستردام! من در حال حاضر با یک فنجان چای نشسته ام و اولین آسمان آبی را که در طول هفته دیده ام نگاه می کنم ، سلام! من در یک پروژه واقعاً هیجان انگیز اینجا هستم ، اما در ماه آوریل بیشتر به اشتراک خواهم گذاشت ، بنابراین با ما همراه باشید. فعلا بیا بخوریم!

4 ماده. خامه ای ، طعم دار و پر از طعم شکلات خام از پودر خرنوب طبیعی شیرین. ایده آل برای پخش روی نان تست ، اما به همان اندازه برای پخش روی برش های میوه و تقریباً هر چیزی که نیاز به طعم خوشمزه دارد خوب است!

این عدم تطابق این دو است. بهترین ترکیب شیرین و خوش طعم نان سبوس دار برشته شده با کره بادام زمینی آغشته شده و روی آن همه چیز میوه ای است. یکی دیگر از دستور العمل های من که از نوشیدنی های خوشمزه آجیل آلپرو (این بار نوشیدنی بادام شیرین نشده) استفاده می کند که دنیایی خامه ای به کره آجیل می افزاید. در صورت تمایل ، می توانید از بادام سفید شده به جای بادام هندی به عنوان پایه آجیل استفاده کنید.

کره بادام زمینی شکلاتی خام

کره بادام زمینی شکلاتی خام

نویسنده:

خدمت: 4 قسمت بزرگ

مواد تشکیل دهنده

  • 120 گرم بادام هندی + ½ فنجان نوشیدنی بادام برای خیساندن
  • 10 خرما (چسبناک بهتر!)
  • ¼ فنجان نوشیدنی بادام آلپرو شیرین نشده
  • 1.5 قاشق غذاخوری پودر خرنوب

دستورالعمل ها

  1. خرما را در یک فنجان بریزید و با آب پر کنید تا فقط پوشانده شود.
  2. بادام هندی را در یک کاسه جداگانه بریزید و نصف فنجان شیر بادام بریزید.
  3. یک شب یا حداقل 3 ساعت ترک کنید.
  4. خرما و بادام زمینی را آبکش کرده و سپس همه چیز را با سرعت بالا به مخلوط کن اضافه کنید تا یکدست شود. ممکن است لازم باشد از قاشق یا کاردک برای مخلوط کردن مخلوط به نصف استفاده کنید.
  5. درب ظرف را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

3.5.3226



دیدگاهتان را بنویسید