رئیس اتحادیه پیشکسوتان کارگری اولین سالگرد درگذشت طاها محجوب را تسلیت گفت.
به گزارش ایلنا، متن پیام حسن صادقی به شرح زیر است:
یک سال گذشت و باغ دلم هیچ برگ نداشت
من ماندم و شب سحر نشده بود
بسم الله الرحمن الرحیم
هر کدام یک طرفدار هستند، اما بقیه چهره عزت و ارباب عزت است.
برادر عزیز و گرامی جناب آقای علیرضا محجوب
دبیرکل محترم خانه کارگر!
یک سال از غروب شگفت انگیز «طه محجوب» مگفا شادروان توسط فرزند گرانقدرتان مؤسس سازمان کارگران دارالقرآن و استاد فقید و ضبط قرآن می گذرد. بازوی سرنوشت او را از باغ زندگی جدا کرد و زمین های انگشت شماری برایمان باقی گذاشت.
اگرچه جای خالی ایشان هرگز در جامعه قرآنی پر نمی شود، اما توسعه شعب در کشور دارالقرآن و نشر قرآن و کار اساتیدی چون مرحوم طه محجوب است. مناسب. گامی مؤثر در راه یاد و خاطره آن مرحوم، روش و منش آن حضرت و نیز توسعه الگوی تقوا در سطح جامعه قرآنی، ستودنی و جاودانه خواهد بود.
یادگاری از معلمی بزرگوار و متمدن بودند که به برکت مهربانی و همراهی با آیات الهی و نیز زیستن از معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام توانست الگوی مناسبی برای ایشان باشد. همه علاقمندان به راه کمال قرآن در عمری کوتاه و شرافتمندانه. او معلمی با اخلاق و متواضع بود که اخلاق نیکو درس عبرتی برای همه بود.
این معلم تربیت شده مکتب قرآن کریم را در اولین سالگرد درگذشت فرزند ارشد و گرانقدرتان به محضر جناب محجوب و خانواده بزرگوار و مکرم گیلانپور بویژه مادر داغدار و برادران و خواهران دلسوز و دلسوز ایشان تقدیم می نمایم. همسر مؤمن و اساتید و فعالان و دانشجویان مرحوم قرآنی. سایه تربیت قرآنی او یکی از برجسته ترین شخصیت های جامعه ملی و بین المللی است. وی در ترویج فرهنگ قرآن کریم جایگاه والایی دارد. هجرت خدا و بهشت او. جلال و شکوه او خورشیدی دیگر است.
انتهای پیام/