پرش به دستور غذای چاپی
من درخواست های زیادی برای دستور العمل پنکیک پروتئین دریافت می کنم، اما، صادقانه بگویم، آنها اغلب طعم خوبی ندارند یا در واقع بافت پنکیک را ندارند. استفاده از یک یا دو قاشق غذاخوری آرد نارگیل با 6 تخم مرغ واقعاً چیز من نیست (وقتی پنکیک می خواهید چقدر وحشتناک به نظر می رسد؟) و برای هر مشتری گیاهخوار یا کسانی که نمی خواهند تخم مرغ روی تخم مرغ روی تخم مرغ باشد، گزینه گیاهخواری در آزمایش دستور العمل من حرکت درستی به نظر می رسید. بنابراین، من این دستور را برای پنکیک های پروتئینی شکلاتی وگان تهیه کردم – و حتی یک نسخه نعناع فلفلی را برای تعطیلات درست کردم!
پنکیک های پروتئینی شکلاتی وگان: مواد تشکیل دهنده و تاپینگ ها
حالا، اگر من را خوب می شناسید، پودرهای پروتئینی نیز واقعاً چیز من نیستند. هر چند وقت یکبار ازش استفاده کنم؟ آره. آیا فکر می کنم باید هر روز در برنامه غذایی شما باشد؟ نه، من ترجیح می دهم کمی غذای واقعی بخورید، مردم! اما، در حد اعتدال، من از طرفداران برند باغ زندگی هستم. آنها یک شرکت مکمل غذایی خام و گیاهی هستند که هم ارگانیک و هم دارای گواهی انتخاب آگاهانه هستند. مورد دوم به این معنی است که آنچه در لیست مواد تشکیل دهنده آنها ذکر شده است در واقع همان چیزی است که شما دریافت می کنید – شما همچنین به طور ناخواسته استروئیدهای آنابولیک یا داروهای Rx را مصرف نمی کنید که برای آن پروتئین پولی پرداخت نکرده اید! آنها همچنین به عنوان یک امتیاز، برخی از پروبیوتیکها را اضافه میکنند که البته ممکن است کمکی نکنند، اما مطمئناً با هر چیزی که محققان در مورد روده ما میدانند آسیبی نمیرسانند!
من این پنکیک ها را چندین بار تست کردم و در نهایت به کمال رسیدم. من با دستور پنکیک گندم سیاه مورد علاقهام شروع کردم و آنقدر تغییر دادم که پروتئین کافی (اما نه خیلی زیاد)، شکلات کافی و بافتی که در واقع از یک پنکیک میخواهید باشد!
تاپینگهایی که من توصیه میکنم واقعاً آن را همانطور که باید باشد میسازند، اما، به شما اجازه میدهم گزینههای سرگرمکننده دیگری را نیز در نظر بگیرید – اگر طعم شگفتانگیزی دارند، فقط به من بگویید چه هستند! همانطور که می بینید موز، کره بادام زمینی و دانه های شاهدانه مورد علاقه من هستند. و یک لمس کاکائو در بالا فقط باعث تقویت بیشتر شکلات می شود. YUM.
پنکیک بعد از تمرین
چیزی که حتی در مورد این پنکیک های پروتئینی شکلاتی وگان بهتر است این است که اگر در روز یکشنبه تمرین سختی داشته باشم، اکنون یک گزینه پنکیک برای صبحانه دارم. ما تقریباً همیشه یکشنبهها وقتی در سفر نیستیم پنکیک درست میکنیم (مگر اینکه وافل درست کنیم)، اما معمولاً دیگران را درست میکنیم و قبل از رفتن به پیادهروی یا NAC چند ساعت صبر میکنیم. حالا اگر دوست داشتیم پرنده اولیه باشیم، میتوانیم یک میان وعده بخوریم و سپس به جای اینکه تخممرغ تنها گزینه (یا توفوی مخلوط) باشد، ریکاوری لازم را از پنکیک خود دریافت کنیم.
برای تعادل عالی از کربوهیدرات، چربی و پروتئین برای ریکاوری پس از تمرین، دو پنکیک با 1/2 موز مخلوط شده و روی آن کره بادام زمینی بخورید!
نسخه نعناع فلفلی
نیمی از عصاره وانیل را در دستور زیر با عصاره نعناع عوض کنید و روی نیشکر آب نباتی کاملا طبیعی خرد کنید و به قطعات ریز خرد کنید. در حین پخت و پز و قبل از چرخاندن و یا پس از اتمام پخت پنکیک، آب نبات را روی پنکیک ها بپاشید. لذت بردن!
خوب، این دستور غذا است – آنها را هم بزنید، حالا از مقداری لذت ببرید، مقداری را برای اواخر این هفته ذخیره کنید (یا فریز کنید) و به من بگویید که روی این پنکیک ها یا هر پنکیک دیگری، چه موادی که مورد علاقه شما هستند، چیست!

پنکیک پروتئینی شکلاتی وگان
این پنکیک های پروتئینی شکلاتی وگان، همه چیزهایی را که برای ریکاوری بعد از تمرین نیاز دارید، به علاوه بافت پنکیک کرکی که میل می کنید، ارائه می دهد.
- 1 1/4 فنجان آرد گندم سیاه (150 گرم)
- 1/2 فنجان جو زود پز (40 گرم)
- 1 قاشق بزرگ پودر پروتئین شکلات باغ زندگی
- 1/4 فنجان پودر کاکائو (من Navitas naturals را دوست دارم)
- 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2 تخم کتان (2 قاشق غذاخوری کتان مخلوط با 5 قاشق غذاخوری آب گرم)
- 3/4 فنجان پوره سیب یا کدو حلوایی
- 2 1/2 فنجان ها شیر بادام یا سویا شیرین نشده
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- شکلات چیپسی (اختیاری)
تخم کتان را در یک رامکین یا کاسه کوچک با ترکیب 2 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده با 5 قاشق غذاخوری آب گرم درست کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند.
مواد خشک را در کاسه ای با اندازه متوسط با هم مخلوط کنید.
قبل از افزودن تخم کتان و سس سیب یا کدو تنبل، سرکه سیب را با شیر هم بزنید.
در حالی که به آرامی مواد را با هم هم می زنید، خشک را به آرامی در محل مرطوب بریزید. بیش از حد مخلوط نکنید، اما مطمئن شوید که تمام مواد خشک ترکیب شده اند. *اگر خمیر خیلی مرطوب به نظر می رسد، هر بار 1 قاشق غذاخوری آرد تا 1/4 درجه سانتی گراد اضافه کنید.
یک تابه نچسب سازگار با محیط زیست را روی حرارت متوسط (نزدیک به متوسط روی اجاق گاز من) گرم کنید و کمی با اسپری روغن زیتون اسپری کنید.
پس از گرم شدن، 1/2 فنجان از خمیر را در تابه بریزید.
در صورت تمایل، چیپس های شکلات و هر نوع افزودنی دیگری مانند موز، توت یا آجیل خرد شده را هم اکنون یا بعد از تمام شدن پنکیک اضافه کنید.
وقتی روی آن حبابهایی دیدید، پنکیک را برگردانید، در ظرف را بپوشانید و حدود یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.
*تغییر نیاز آرد ممکن است به دلیل ترکیبات و قوام پودرهای پروتئینی مختلف باشد.