هرگز این وسایل را در آشپزخانه نگهداری نکنید


هرگز این وسایل را در آشپزخانه نگهداری نکنید

سلامت آشپزخانه همیشه مهم بوده است، اما وجود برخی موارد ناسالم که از خطرات آنها اطلاعی ندارید، شما را با مشکلات جدی مواجه می کند.


به گزارش ایلانا، بدون شک آشپزخانه یکی از مکان هایی در خانه است که زیاد از آن استفاده می کنیم و بیشتر وسایل در آن نگهداری می شود. به همین دلیل توصیه می شود آن را مرتب نگه دارید. سازماندهی مناسب آشپزخانه علاوه بر اینکه می‌توانید همه چیز را سازماندهی کنید، به شما این امکان را می‌دهد تا به درستی از تجهیزات نگهداری کنید جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و بیماری ها نیز کمک خواهند کرد.


در واقع وسایلی در آشپزخانه وجود دارند که ناسالم هستند و در این مقاله رایج ترین آنها را به شما می گوییم که هرگز نباید آنها را در آشپزخانه خود نگه دارید زیرا باعث خراب شدن غذا و ایجاد مشکلات مختلف می شود.


هرگز این وسایل را در آشپزخانه نگهداری نکنید



پاک کننده و عوامل سمی


محصولات پاک کننده مانند سفید کننده، الکل، چربی زدا، صابون یا نرم کننده پارچه را در آشپزخانه نگذارید. هرچه کمتر آن را در کمد نگه دارید، آشپزخانه شما سالم تر خواهد بود، زیرا گازهای این مواد سمی و مضر می تواند به غذا برسد یا حتی باعث آتش سوزی شود.


ظروف و بسته های استفاده شده


هنگام سفارش غذا می توانید بسته بندی را نگه دارید. در واقع این بسته ها را هرگز نباید در خانه نگهداری کرد و جمع آوری کرد، زیرا هر شیشه، پلاستیک و مقوای استفاده شده منبع آلودگی است و باید دور ریخته یا بازیافت شود.


محصولات غذایی تاریخ مصرف گذشته


توصیه ما این است که مراقب باشید و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید، زیرا وجود آنها در خانه باعث مسمومیت می شود. حتی اگر احساس می کنید ممکن است فراموش کنید، تاریخ انقضای غذا را روی یک کاغذ بنویسید تا بدانید زمان دور ریختن آن فرا رسیده است.


پزشکی


به چند دلیل نباید داروها را در آشپزخانه نگهداری کرد. اول، قرار دادن آنها در نزدیکی اجاق گاز یا سایر منابع حرارتی می تواند به آنها آسیب برساند. ثانیاً دارو را باید در جای خنک نگهداری کرد و از طرفی ممکن است وجود آن در آشپزخانه باعث شود بسیاری از افراد آن را با غذا مخلوط کرده و از آن استفاده کنند که خطر بیشتری برای کودکان دارد.


تجهیزات آسیب دیده


همه آشپزخانه ها به چاقو، قیچی و چنگال تیز نیاز دارند. مراقبت از وضعیت این ابزارها و بررسی تیزی آنها بسیار مهم است. اگر احساس می کنید خاصیت خود را از دست داده اند، حتما باید جایگزینی برای آنها پیدا کنید و از طرفی حواستان به قابلمه و تابه باشد. هر گونه سوختگی، لکه شدن یا آسیب به آنها می تواند منجر به از بین رفتن و آسیب غذا شود.


گیاهان تزئینی


توصیه ما این است که دکوراسیون های غیر ضروری و ناسالم را کنار بگذارید و آشپزخانه ای زیبا برای خود بسازید. بهتر است گیاهان را در داخل آشپزخانه نگهداری نکنید و اتاق را باز نگه دارید. زیرا برای جابجایی و آشپزی به فضای خالی زیادی نیاز خواهید داشت.


منبع: ایسکانیوز


انتهای پیام/