نحوه نگهداری کره خبرگزاری ایلنا


نحوه نگهداری کره

اگر کره بد را نگه داریم حتی اگر کپک نزند طعم و بو و رنگ آن تغییر می کند که به آن ترش می گویند و کیفیت کره در این صورت بسیار پایین می آید.


به گزارش ایلنا، کره به دلیل اینکه حاوی 16 درصد آب بیشتر نیست، بسیار مستعد فساد است و به همین دلیل علاوه بر پرهیز از خرید کره نرم شده، باید در دمای زیر صفر در فریزر نگهداری شود. 18 درجه در یخچال نیست.


کره را می توان تا یک سال در فریزر با دمای منفی 18 درجه سانتیگراد نگهداری کرد، اما دمای یخچال خانگی که حدود 4 درجه سانتیگراد است برای نگهداری کره مناسب نیست و باعث رشد کپک می شود. و فساد در کره


اصول کنسرو کردن کره محلی، اصول کنسرو کردن کره، اصول کنسرو کردن کره محلی

اصول نگهداری کره محلی


هر ماده غذایی در صورت رعایت شرایط نگهداری تاریخ انقضا دارد و در صورت عدم رعایت این شرایط تاریخ انقضا حذف می شود و ماده غذایی زودتر از تاریخ تعیین شده منقضی می شود و قابل مصرف نیست.


برای اینکه کره یخ زده در حین استفاده کمی نرم شود، می توان آن را از فریزر خارج کرد و حداکثر یک شب قبل از استفاده در یخچال نگهداری کرد.


اصول حفظ کره محلی، اصول حفظ کره، اصول حفظ کره در برابر فساد

اصول نگهداری کره محلی در یخچال


ابتدا کره را در دمای محیط می گذاریم تا نرم شود. (به هیچ عنوان ذوب نشود) سپس قسمت را در کیسه فریزر قرار می دهیم و با دست یا وردنه به ضخامت نیم سانتی متر صاف می کنیم.


درب پلاستیکی را تا می کنیم. سپس با یک چاقوی بزرگ یا خط کش فشار می دهیم تا به 9 یا 12 تکه مساوی تقسیم شود و خط چاقو روی آن بماند. سپس به همین ترتیب در فریزر نگهداری می کنیم، کره چند ماه ماندگاری دارد و سفت می شود و در هنگام استفاده به راحتی از خطوط جدا می شود.



اصول نگهداری کره محلی، اصول نگهداری کره، اصول نگهداری کره محلی در یخچال

نحوه نگهداری کره


در بشقاب می گذاریم و بعد از یک ربع از حالت سفتی خارج می شود و قابل خوردن است. می توانید شکلات را نیز در قالب سیلیکونی قرار دهید.


منبع: نمناک


انتهای پیام/