یک دسته از اینها را شلاق بزنید فلفل موز پر شده با سوسیس داغ زمانی که به یک وعده غذایی کم کربوهیدرات آسان که سرشار از ادویه و طعم است نیاز دارید.
از آنها به عنوان یک پیش غذا یا شام کتو آسان، در هر روز هفته لذت ببرید.
معمولا، پر شده فلفل موز به تنهایی یا در کنار نوعی نشاسته مانند برنج یا پاستا سرو می شود.
چیزی بسیار جادویی در مورد نحوه جذب برنج طعم های تند وجود دارد که کاملاً الهی است.

در حالی که ممکن است برنج در منوی رژیم کتو نباشد، به راحتی می توان آن را با گل کلم برنجی یا برنج معجزه برای همان طعم ها جایگزین کرد.
به جای نودل هایی که کربوهیدرات بالایی دارند، برخی از این جایگزین های ماکارونی دوستدار کتو را امتحان کنید.
انواع فلفل شکم پر
بسته به محل زندگی یا زمان سال، ممکن است به فلفل موز دسترسی نداشته باشید.
سعی کنید فلفل را تغییر دهید و ببینید چه نوع طعم های منحصر به فردی را می توانید ایجاد کنید.
دستور العمل هایی مانند این به همان اندازه با:
- نوعی فلفل سبز مکزیکی
- فلفل دلمه ای
- پوبلانوس
- فلفل مومی مجارستانی.
پر كردن
گوشت چرخ کرده یا سوسیس ملایم در مخلوط گوشت برای چیزی کمی متفاوت.
به طور کلی، مطمئن شوید که در این سناریو از گوشت چرب به جای گوشت بدون چربی استفاده کنید تا فلفل های خود را مرطوب و خوش طعم نگه دارید.
پوست له شده خوک بافتی شبیه به خرده نان به آن اضافه می کند و می توان برای سبک شدن مخلوط گوشت به آن اضافه کرد.
چند افزونه جالب دیگر:
- پنیر خامه ای
- تکه های بیکن
- اجیل خرد شده
- گیاهان تازه

ادویه در دانه ها است
سطح ادویه فلفل در دانه ها متمرکز است.
اگر فلفل خوشمزه ای پیدا کردید که برای میل شما تند است، سعی کنید همه دانه ها را بردارید.
و مهمتر از همه لطفا از دستکش استفاده کنید هنگام تهیه فلفل
در حالی که فلفل موز فلفل فوقالعاده تند نیست، اما میتواند مقدار شگفتانگیزی گرما را به همراه داشته باشد!
شما نمی خواهید آن گرما را وارد چشمان خود کنید.
آیا می توانم فلفل های موز پر شده را فریز کنم؟
قطعا، و این یکی از دلایلی است که من این دستور غذا را بسیار دوست دارم.
من اغلب دسته های بزرگ درست می کنم و در سینی های آلومینیومی یا کیسه های پلاستیکی فریزر فریز می کنم.
به این ترتیب، در تمام طول سال، حتی در زمستان، از آنها لذت خواهیم برد!
بیا شروع کنیم.
این دستور غذا نسبتاً آسان و ساده است.
برای من سخت ترین قسمت این است که هنگام کار با فلفل ها به چشمانم دست نزنم!

مرحله 1. فلفل ها را آماده کنید
در حالی که دستکش یکبار مصرف می پوشید، با چاقو قسمت های بالا و دنده های بزرگ را از داخل فلفل ها ببرید.
من دوست دارم این کار را روی یک ورقه پخت انجام دهم تا خرابی بزرگی ایجاد نکنم.
هر اندازه فلفل موزی مناسب است، اما من سعی می کنم فلفل های متوسط را در اندازه های مشابه تهیه کنم.
من سعی میکنم تا حد امکان آنها را یکدست نگه دارم تا یکنواخت بپزند و مقدار مواد با دستور غذا مطابقت داشته باشد.

مرحله 2. فلفل خود را با سوسیس پر کنید
اگر گوشت همه در فلفل جا نمی شود، اگر از کناره آویزان شود، کاملاً خوب است.
اگر ادویه های خود را به گوشت اضافه می کنید، همه چیز را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و قبل از پر کردن، مخلوط کنید.

مرحله 3. لایه لایه کنید و در تابه را با سس گوجه فرنگی بپوشانید
نیمی از سس را در ظرف پخت بریزید و فلفل های موز شکم پر شده خود را لایه لایه کنید.
سس باقی مانده را روی آن بریزید.
نمک و فلفل را به دلخواه بپاشید.

مرحله 4. فلفل های موز پر شده خود را بپیچید و بپزید
ظرف پخت خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید و تا زمانی که فلفل ها نرم شوند بپزید.

مرحله 5. روی آن را با پنیر بپوشانید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود
برای اینکه سریعتر بشه فر رو روی 400 درجه روشن میکنم تا قهوه ای و حباب دار بشه.
این دستور به ½ فنجان پنیر نیاز دارد، اما من معمولاً بیشتر اضافه می کنم.
پنیر موزارلای ترد مخلوط با سس گوجه فرنگی و فلفل موز است چنین یک ترکیب خوشمزه

فلفل موز پر شده با سوسیس داغ
فلفل های موز شکم پر با سوسیس تند آبدار و لطیف با طعم عالی ادویه هستند. من همیشه یک دسته بزرگ درست می کنم و منجمد می کنم تا تمام زمستان از آن لذت ببرم!
عناصر
- 8 فلفل موز
- 1 پوند سوسیس تند ایتالیایی زمین
- ½ فنجان پنیر موزارلا
- ½ فنجان سس گوجه فرنگی
- 2 قاشق سوپخوری اب
- نمک و فلفل چشیدن
دستورالعمل ها
فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
با تهیه فلفل شروع کنید. در حالی که دستکش های یکبار مصرف می پوشید، روی فلفل ها را برش دهید و تکه های بزرگ دنده داخلی را بردارید. دسته های کوچکی از دانه ها در داخل وجود خواهد داشت. اگر گرمای زیادی دوست دارید، آنها را رها کنید. اگر فلفل ملایم تری ترجیح می دهید، دانه ها را بردارید.
سوسیس چرخ شده را به 8 قسمت مجزا و مساوی تقسیم کنید و در هر فلفل یک قسمت بریزید. اگر سوسیس در معرض دید باشد و محتویات فلفل را کاملاً پر نکند اشکالی ندارد.
در یک ظرف پخت، نیمی از سس گوجه فرنگی را بردارید و آن را در ته ظرف پخت پخش کنید. آب را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.
در یک لایه، هر فلفل را در سس در ظرف قرار دهید.
باقیمانده سس گوجه فرنگی را روی فلفل ها بریزید.
روی ظرف پخت را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
در 40 دقیقه، ظرف پخت را از فر خارج کرده و فویل را با احتیاط بردارید. بخار داغ منتشر خواهد شد. اگر چاقو به راحتی فلفل را سوراخ کرد، آنها برای مرحله بعدی آماده هستند.
روی هر فلفل پنیر موزارلا را بپوشانید.
فر را روشن کنید تا بپزد و دوباره فلفل ها را بدون درب داخل فر قرار دهید.
پنیر را تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود و از فر خارج کنید.
اجازه دهید حداقل 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود. لذت بردن!
ویدئو
یادداشت
5 گرم کربوهیدرات خالص در هر وعده (2 فلفل)
تغذیه
کالری: 420کیلو کالریکربوهیدرات ها: 9gپروتئین: 26gچربی: 29gفیبر: 4g
دستور العمل های عالی بیشتر