فرنی آمارانت با کمپوت – دوره های آشپزی در لندن


فرنی آمارانت با کمپوت تمشک ریواس

آمارانت یک غلات بدون گلوتن بسیار مغذی، سرشار از فیبر و پروتئین است که آن را به یک گزینه ایده آل برای صبحانه تبدیل می کند، زیرا سیری و انرژی را فراهم می کند، از سلامت گوارش حمایت می کند، کلسترول را کاهش می دهد و سطح قند خون را حفظ می کند و از بدن در طول روز حمایت می کند. آمارانت همچنین مملو از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منگنز است که به ویژه برای عملکرد مغز مهم است. این طعم خاکی و آجیلی به طرز لذت بخشی با ریواس ترش و شیرینی طبیعی تمشک جفت می شود.

زمان آماده سازی10 دقیقه

زمان پخت20 دقیقه

خدمات: 1

دوره: صبحانه

غذا: گیاه خواری

کلمه کلیدی: صبحانه، فرنی

نویسنده: تیگان می

کمپوت

  • 500 گرم ریواس شسته شده و سر و ته ساقه آن کوتاه شده است
  • 500 گرم تمشک تازه
  • 100 میلی لیتر آب صاف شده
  • 1 لیمو، پوست پوست به صورت نوارها
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا یا شکر نارگیل

فرنی

  • 80 گرم دانه تاج خروس، 6 تا 8 ساعت خیس خورده (یک شب)
  • 350 میلی لیتر شیر بدون لبنیات (نارگیل بادام به خوبی کار می کند)
  • 1 پوست ½ لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • یک عدد جوز هندی آسیاب شده
  • یک عدد هل آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری شربت افرا

برای سرو / برای تزئین:

  • 1-2 قاشق چایخوری پرک نارگیل، تقریباً خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پسته، تقریبا خرد شده

کمپوت را درست کنید

  • ساقه های ریواس را به صورت عمودی از وسط برش دهید و سپس به صورت افقی به صورت مورب به تکه های 4 سانتی متری خرد کنید.

    500 گرم ریواس شسته شده و سر و ته ساقه آن کوتاه شده است

  • ریواس، آب، پوست لیمو و شربت را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا ریواس شروع به تجزیه شدن کند. مرتب هم بزنید تا ریواس نچسبد.

    500 گرم ریواس شسته شده و سر و ته ساقه آن کوتاه شده است، 1 قاشق چایخوری شربت افرا، 1 لیمو، پوست پوست به صورت نوارها

  • تمشک ها را به تابه اضافه کنید و به آرامی 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا میوه ها خورش و غلیظ شوند.

    500 گرم تمشک تازه

  • اگر مایع زیادی تبخیر شد کمی آب اضافه کنید. از پختن بیش از حد ریواس خودداری کنید زیرا می‌خواهید برخی تکه‌های آن را برای گاز گرفتن و بافت آن کامل نگه دارید.

    100 میلی لیتر آب صاف شده

  • پوست لیمو را بردارید. اگر بلافاصله استفاده نکردید، اجازه دهید خنک شود و در ظرف در بسته به مدت یک هفته در یخچال نگهداری شود.

فرنی را درست کنید

  • در یک قابلمه کوچک، 250 میلی لیتر از شیر را با پوست لیمو دم کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

    350 میلی لیتر شیر بدون لبنیات (نارگیل بادام به خوبی کار می کند)

  • تاج خیس خیس شده را با استفاده از پارچه یا کیسه شیر خشک (مگر اینکه الک خیلی ریز داشته باشید) آبکشی کنید و به شیر دم کرده لیمو اضافه کنید. به آرامی، بدون درب، روی حرارت ملایم به مدت تقریبی 18 دقیقه بجوشانید تا بیشتر مایع جذب شود و تاج خروس نرم شود. هر از گاهی هم بزنید.

  • 50 میلی لیتر شیر اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ و کرم رنگ شود.

    350 میلی لیتر شیر بدون لبنیات (نارگیل بادام به خوبی کار می کند)

  • حرارت را خاموش کنید، درب تابه را بپوشانید و اجازه دهید فرنی به مدت 5 دقیقه بماند. سپس حرارت را کم کنید و شیر باقیمانده را اضافه کنید تا به غلظت خامه ای دلخواه برسد.

  • شربت افرا را هم بزنید و بلافاصله قاشق را در یک کاسه گرم شده بریزید.

    1 قاشق چایخوری شربت افرا

  • روی آن را چند قاشق کمپوت تمشک ریواس بریزید و با پسته خرد شده و تکه های نارگیل تزیین کنید.

کمپوت را می توان یک روز جلوتر درست کرد، این باعث تشدید طعم نیز می شود. همچنین یک افزودنی عالی برای ماست نارگیل، جو دوسر شبانه یا پودینگ چیا است.
تاج خروس را می توان بدون خیساندن پخت، با این حال، خیساندن دانه ها و دانه ها باعث باز شدن مواد مغذی می شود که جذب مواد معدنی را افزایش می دهد و از هضم کمک می کند، به ویژه برای کسانی که هضم ضعیفی دارند مفید است.
آلرژن ها: مثلاً آجیل (بسته به شیری که استفاده می شود مثلاً بادام) و پسته برای تزیین


دستور غذا توسط دانش آموز سرآشپز طبیعی وگان، تیگان می



رژیم لاغری سریع