طرز پخت بادمجان و گوجه فرنگی تکین


طرز پخت بادمجان و گوجه فرنگی تکین

تکین بادمجان و گوجه فرنگی هم خوشمزه است و هم یک غذای مهمانی عالی.


به گزارش ایلنا، تاچین بادمجان و گوجه فرنگی هم خوشمزه است و هم یک غذای مهمانی کامل، امروز این تاچین خوشمزه را به شما آموزش می دهیم پس با ما همراه باشید.


مواد لازم برای کف بادمجان و گوجه فرنگی


برنج: یک فنجان


یک تخم مرغ : 1 عدد


ماست: 4 وعده


گوشت مرغ یا گوسفند به میزان دلخواه: 100 گرم


بادمجان متوسط: 1 عدد


گوجه فرنگی: 1 عدد


نمک فلفل و دارچین: به اندازه کافی


زعفران: به اندازه کافی



پخت ته بادمجان و گوجه فرنگی


پایه بادمجان و گوجه فرنگی


مراحل پخت بادمجان و گوجه فرنگی تکین


مرغ یا گوشت گوسفند را به دلخواه به همراه تعداد در قابلمه بریزید پیاز و کمی آب و نمک و زردچوبه را روی آتش بگذارید تا تمام شود. پس از پخت، آنها را به قطعات کوچک برش دهید.


در این فاصله برنج شسته و خیس خورده را روی آتش بگذارید و بگذارید نیم پز شود سپس آبکش کنید.


در مرحله بعد تخم مرغ را در ظرفی بریزید ماست ، زعفران و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. سپس برنج خشک شده این را به آن اضافه کنید.


گوجه ها و بادمجان های حلقه شده را با مقدار کمی نمک پاشیده و سرخ می کنند.


کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و دو تا سه سانتی متر مایع برنج بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس گوشت ریش ریش شده را روی برنج بگذارید و دوباره مایع برنج را روی قسمت گوشتی بریزید.


سپس گوجه فرنگی سرخ شده، دوباره برنج و لایه بعدی بادمجان سرخ شده بریزید و در آخر سس برنج را روی بادمجان بریزید.


البته می توانید تعداد لایه ها را کم کنید و همه مواد را در وسط ته چین بین دو برنج قرار دهید.


مقدار کمی برای عطر بهتر دارچین روی برنج بپاشید.


فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و روی ظرف را با فویل نازک بپوشانید و در فر قرار دهید تا بعد از یک ساعت غذا کاملا پخته و آماده شود.


منبع: نمناک


انتهای پست/