طرز تهیه کیک نان تست خانگی به دو روش


طرز تهیه کیک نان تست خانگی به دو روش

نان تست کیک یکی از خوشمزه ترین و خاطره انگیزترین غذاهای مخصوص کودکان و بزرگسالان از گذشته تا به امروز است.


کیک تی تاپ یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کیک ها در بین کودکان و یک غذای سنتی و خاطره انگیز برای بزرگسالان است. در ایران، شرکت غذایی سلمین یکی از اولین تولیدکنندگان کیک تیتاپ بود که در سال 1353 تاسیس شد. این میان وعده خوشمزه هنوز هم بین کودکان محبوب است. اگر می خواهید در خانه و به روشی ساده برای کودکان خود نان تست خوشمزه و سالم درست کنید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک نان تست خانگی با دو روش پخت با فر و بدون فر بیشتر آشنا شوید. .


مواد لازم برای برشته کردن کیک


تخم مرغ: 3 عدد

روغن مایع: یک چهارم لیوان

شیر: نصف لیوان

شکر: نصف لیوان

آرد سفید: یک و نیم لیوان

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: نوک یک قاشق چایخوری

برای لایه میانی، شکلات صبحانه، خامه شکلاتی یا ژله بریوش: اختیاری


نکاتی در مورد مواد اولیه


ارد


نکات آرد


یک نکته مهم در رابطه با آرد، کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل، بسته به کیفیت آرد، ممکن است مقدار آن کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه داشته باشید. اگر دیدید که مواد کیک سفت می شود. اما هنوز مقداری آرد باقی مانده است. یعنی آرد اضافه شده کافی است اما بقیه را اضافه نکنید.


اگر دستورالعمل ها را دنبال کردید؛ اما شما احساس می کنید که مواد شما هنوز به غلظتی که باید باشد نرسیده است. این بدان معنی است که شما باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین، همیشه مقدار آرد مشخص شده در دستور تهیه کنید. حالا این مقدار بسته به کیفیت آرد می تواند کم و بیش باشد.


نکاتی در مورد بیکینگ پودر


پودر خمیرمایه


بیکینگ پودر یکی از مواد مهم در تهیه کیک و شیرینی است. بیکینگ پودر با برندهای مختلفی در بازار موجود است که هر کدام با دیگری متفاوت است. برای پخت یک کیک خوشمزه بهتر است بیکینگ پودر یک برند معتبر تهیه کنید. توجه داشته باشید که اگر بکینگ پودر منقضی شود، خاصیت خود را از دست می دهد. بنابراین هنگام استفاده از بکینگ پودر به تاریخ انقضا و ماندگاری درج شده بر روی بسته بندی محصول دقت کنید.


طرز تهیه کیک نان تست در فر


1- ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل و شکر را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا به حالت خامه ای و کرمی در بیاید.


2- در مرحله بعد به مواد فوق روغن اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید. سپس شیر را گرم کنید و به مخلوط اضافه کنید. مواد را با همزن برقی 30 ثانیه دیگر هم بزنید. سپس همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید.


3- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس در سه مرحله لعاب را به تدریج اضافه کنید و در یک جهت با قاشق یا لیسک هم بزنید.


4- سه قاشق از مایه کیک را در یک کاسه کوچک بریزید و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. حالا مایه کوکو را داخل قیف بریزید.



تی تاپ


5. یک شکل مستطیلی به ابعاد تقریبی 20 در 30 انتخاب کنید. کف قالب را چرب کرده و کمی کاغذ را چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و کاملا صاف کنید. حالا مایه کاکائو را با قیف به صورت مورب یا دالبر یا در صورت تمایل داخل مواد داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کیک، گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا کیک طلایی شود.


6- بعد از پخت، قالب کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز و تیز کردن کیک، آن را به برش های مساوی تقسیم کنید تا هر برش به اندازه یک برش کیک پای باشد.


7- برای کرم لیتاتاپ می توانید از شکلات صبحانه، خامه شکلاتی، ژل بریوش یا خامه فرم گرفته استفاده کنید. یک تکه کیک بردارید و شکلات صبحانه را پخش کنید. سپس یک برش دیگر بردارید و روی قسمت شکلاتی قرار دهید. دو برش را کمی به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. برش های باقی مانده را به همین ترتیب آماده کنید. حالا خوشه های خوشمزه، خانگی و سالم شما آماده است. نوش جان


طرز تهیه کیک بدون فر |


کیک تی تب


با استفاده از این روش، کف تابه دو طرفه مستطیلی را کمی چرب کنید. سپس لعاب را مانند قبل در تابه بریزید. درب تابه را ببندید و حرارت فر را کم کنید تا کیک بپزد. بعد از پخت یک طرف کیک آن را برگردانید تا طرف دیگر کیک هم پخته و برشته شود. وقتی کیک خنک شد، رویه ها را مانند قبل آماده کنید.


منبع: فرارو


انتهای پیام/