طرز تهیه کوفته عدس


طرز تهیه کوفته عدس

کوفته عدس دال یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکی است که از مواد مختلفی تهیه می شود. همچنین این غذا برای کسانی که به گیاهخواری روی آورده اند گزینه مناسبی است.


به گزارش ایلنا، کوفته عدس یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه است که از مواد مختلفی تهیه می شود. همچنین این غذا برای کسانی که به گیاهخواری روی آورده اند گزینه مناسبی است.


عناصر:


عدس یک و نیم پیمانه


سه فنجان آب گرم


یک و نیم فنجان بلغور ریز


2 عدد پیاز


5 عدد پیاز


1 قاشق چایخوری روغن زیتون


1 قاشق غذاخوری سس فلفل


1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


جعفری به میزان دلخواه (نصف دسته جعفری کافی است)


یک و نیم قاشق چایخوری نمک


یک قاشق چایخوری پاپریکا


یک قاشق چای خوری زیره


یک قاشق چای خوری فلفل سیاه


طرز تهیه کوفته عدس، یک غذای خوشمزه برای گیاهخواران


طرز تهیه:


بعد از شستن عدس ها با آب فراوان، آن ها را در آب داغ بجوشانید.


وقتی آب عدس تمام شد، قابلمه را از روی گاز بردارید. سپس رنده ریز را به عدس اضافه کنید.


اجازه دهید بلغور ظریف با عدس دال به مدت 15 دقیقه در قابلمه با درب بسته بماند.


روغن زیتون را در تابه داغ کنید. پیاز خرد شده را در تابه بریزید. پیازها را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.


سپس سس فلفل، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید.


دوباره مواد اضافه شده را با پیاز به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید.


مواد سرخ شده را به عدس و رنده ریز داخل قابلمه اضافه کنید.


پیازچه و جعفری را ریز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.


شروع به ورز دادن مواد کنید. تا زمانی که همه مواد با هم مخلوط نشوند، ورز دادن را متوقف نکنید.


از مواد آماده شده تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با فشار دادن کف دست به آن ها فرم دهید.


می توانید کوفته عدس دال را در بشقاب سرو با سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید. نوش جان!


منبع: به وقت صبح



انتهای پیام/