طرز تهیه مربای هلو خبرگزاری ایلنا


طرز تهیه مربای هلو

مربای هلو یکی از انواع مربا است که به دلیل داشتن هلو بسیار خوشبو و خوش رنگ است و طرز تهیه آن بسیار ساده است.


به گفته ایلانا، مربا یکی از خوشمزه ترین و مورد علاقه ترین غذاهاست که از قدیم الایام روش خوبی برای نگهداری میوه ها بوده است. مربا که معمولا با کره یا خامه سرو می شود در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد. مرباها انواع مختلفی دارند که از مخلوط شکر با میوه های مختلف درست می شوند.


مربای هلو یکی از انواع مربای ایرانی است که با آمدن تابستان و رسیدن هلو می توانید آن را درست کنید. این مربا به لطف میوه هلو عطر و طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در خانه بسیار آسان است و زمان کمی می گیرد. در ادامه این مقاله شما کاربران گرامی را با مراحل تهیه مربای هلو و همچنین نکات و ترفندهای مهم در تهیه آن آشنا می کنیم.



مواد لازم برای تهیه مربای هلو


هلو: 1 کیلوگرم

شکر: 1 کیلوگرم

گلوکز: یک چهارم فنجان

آب: سه و نیم پیمانه

آبلیمو: یک چهارم لیوان

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری


نکاتی در مورد مواد خام


یک هلو


نکاتی در مورد هلو


هلو یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است که خواص زیادی دارد. هلو سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص آن شامل مقدار مشخصی ویتامین A، C، K و E و همچنین فولات، آهن، نیاسین، پتاسیم، کلوین، منیزیم، فسفر، روی، منگنز است. ، مس و غیره هلو در کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است، عملکرد قلب را تقویت می کند، سیستم گوارش را بهبود می بخشد، بینایی را به طور موثر تقویت می کند، به کاهش استرس کمک می کند، سم زدایی و پاکسازی بدن را انجام می دهد. همچنین مصرف هلو در دوران بارداری بسیار مفید است.


در خرید هلو توجه کنید، هلوهایی که برای مربا انتخاب می شوند نباید له شوند. سعی کنید هلوهای زرد رنگی که پوست سبز ندارند تهیه کنید.


نکاتی در مورد گلوکز


گلوکز


گلوکز مایعی است که از هیدرولیز اسیدی یا آنزیمی نشاسته به دست می آید. این مایع چسبناک، شفاف، بی بو و شبیه عسل است. گلوکز در رنگ های سفید و زرد شفاف در قنادی موجود است. از گلوکز مایع در تهیه انواع کیک، بیسکویت، کلوچه و شکلات استفاده می شود. گلوکز در خانه شش ماه ماندگاری دارد و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست.


طرز تهیه مربای هلو


مربای هلو


1- برای شروع کار ابتدا شکر را به همراه آب و گلوکز در قابلمه ای بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا قوام بیاید. پس از آن قابلمه از روی آتش خارج می شود.


2- هلو را پوست بگیرید و به دو نیم کنید. سپس هلو را هسته بگیرید. هلوها را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و با شربتی که از قبل آماده کرده اید پر کنید و درب شیشه را ببندید.


3- یک قابلمه نسبتا بزرگ انتخاب کنید و تا نیمه آن را با آب پر کنید. شیشه های مربا را در یک قابلمه آب قرار دهید تا سه چهارم شیشه ها در آب باشد. قابلمه را روی اجاق بلند قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید شیشه های مربا به مدت 20 دقیقه در آب بجوشد.


4- در این مرحله شیشه های مربا را از قابلمه خارج کرده و درب آنها را باز کنید. به مقدار مساوی وانیل و آب لیمو را داخل شیشه ها بریزید و در شیشه های مربا را محکم ببندید. شیشه ها را دوباره داخل قابلمه آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه جوشیدن، اجاق گاز را خاموش کنید و شیشه ها را از قابلمه خارج کنید. بگذارید شیشه های مربا خنک شوند؛ سپس مربای هلو شما آماده سرو است. مربای هلو باید در یخچال نگهداری شود.


منبع: فرارو


انتهای پیام/