طرز تهیه جگر مرغ با سیب زمینی


به گزارش ایلانا، اگر شما هم مانند بسیاری از افراد دیگر از غذاهای برنجی خسته شده اید و می خواهید یک غذای خوشمزه را با نان میل کنید؛ خوراک جگر مرغ انتخاب بسیار خوبی است. غذای جگر مرغ این غذا یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید با جگر مرغ درست کنید. خوشبختانه برای تهیه این غذا به مواد زیادی نیاز ندارید. از طرفی زمانی که برای تهیه این غذا صرف می کنید بسیار کوتاه است. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای متفاوت و ساده را بیاموزیم.

مواد لازم برای پخت جگر مرغ

پک جگر مرغ

پیاز دو عدد بزرگ

کره پاستوریزه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی دو و نیم قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

زردچوبه کافی

فلفل دلمه ای (کوچک).

سیب زمینیها نیم کیلو

طرز پخت جگر مرغ

مرحله اول

جگر را در آب جوش حدود 15 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن ها گرفته شود.

مرحله دوم

کره را در تابه بریزید تا ذوب شود. سپس پیازها را خرد کرده و به کره اضافه کنید تا سرخ شوند. بعد از آن جگر آب پز شده را به کره و پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرخ شود.

سطح سوم

جگر را جدا کرده و کنار بگذارید. رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و بگذارید سرخ شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به خمیر اضافه کنید. بعد از اینکه رب با ادویه ها کمی روی شعله سرخ شد، حالا باید جگر را به رب اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید پاپریکا خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید اما افزودن فلفل اختیاری است.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را جداگانه در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب سرخ شدند و جگر کاملا در روغن پخت، سیب زمینی ها را به جگر اضافه کنید. حالا غذای بی نظیر جگر مرغ شما آماده سرو است.

چی بپزم |  طرز تهیه جگر مرغ با سیب زمینی;  یک غذای ساده بدون برنج

جگر مرغ با پنیر کبابی

در ابتدا اگر بخواهیم از خواص پنیر کبابی یا حلومی صحبت کنیم؛ پنیر کبابی یک پنیر نیمه سخت طبیعی است که از ترکیب شیر گوسفند و بز تهیه می شود. خاصیت منحصر به فرد این پنیر این است که نقطه ذوب بالایی دارد که در حرارت ذوب نمی شود و می توان آن را پخت و کبابی کرد. این پنیر سرشار از خواص در هنگام پخت بوی کباب می دهد و می تواند راه را برای برخی غذاها مانند جگر باز کند و ترکیبی خوش طعم و متمایز ایجاد کند. اگر تا به حال تجربه ی خوردن جگر با پنیر کبابی را نداشته اید، پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

چی بپزم |  طرز تهیه جگر مرغ با سیب زمینی;  یک غذای ساده بدون برنج

نکاتی در مورد طرز پخت جگر مرغ

تنها چیزی که باید در مورد استفاده از جگر مرغ توضیح دهیم، مزایا و معایب جگر مرغ است. نیازی به گفتن نیست که مصرف بیش از حد هر ماده غذایی مفید می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. جگر مرغ خود یکی از غنی ترین منابع پروتئین و آهن است و نقش موثری در حفظ سلامتی دارد، اما نکته اصلی اینجاست که جگر مرغ بسیاری از مرغداری های صنعتی مقدار زیادی آنتی بیوتیک جمع آوری کرده و از آنها استفاده می کنند. می تواند برای سلامتی مضر باشد. اما با رعایت دو نکته می توانید از مشکلات جلوگیری کنید.

نکته اول سعی کنید جگر مرغ را از مراکز بسته بندی مرغ که زیر نظر سازمان دامپزشکی فعالیت می کنند خریداری کنید. این گونه جوجه ها را می توانید از فروشگاه های معتبر خریداری کنید.

نکته دوم با پختن جگر مرغ قبل از پختن، می توانید مقدار زیادی آنتی بیوتیک جمع شده در جگر را از بین ببرید.

منبع: کتاب کلم