سیب زمینی پخته شده در قابلمه فوری – غذایی با احساس


این سیب زمینی پخته قابلمه فوری دستور تهیه سیب زمینی های پخته کلاسیک کاملاً کرکی و خوشمزه را در کمتر از نیمی از زمان پخت آنها در فر می سازد. شما عاشق پختن سریع و آسان آن خواهید شد سیب زمینی درست در زودپز فوری شما!

آیا با وسواس از ظرف فوری خود برای هر چیزی که می توانید مانند من فکر کنید استفاده می کنید؟ ما الان حدود 4 سال است که مال خودمان را داریم، اما فقط یک سال گذشته است که واقعاً شروع به آزمایش آن کرده ام. من چیزهای جدید زیادی در آن پخته ام و بسیاری از دستور العمل های اصلی قابلمه فوری بسیار عالی به زودی در دسترس شما هستند. هیجان زده شدن!! :دی

امروز، ما به سراغ این سیب زمینی های پف دار و خوشمزه فوری می پردازیم. درست کردن آنها به طرز مسخره ای آسان است (همانطور که معمولاً سیب زمینی پخته می شود) و شما آنها را دوست خواهید داشت.

4 عدد سیب زمینی سرخ شده در یک زودپز فوری روی هم چیده شده است

حقیقت را بگویم: درست کردن سیب زمینی در قابلمه فوری شما را نجات نمی دهد شما زمان (اگرچه کمی سریعتر است). اما برای من، زمانی که بتوانم فر خود را روشن نکنم، همیشه یک برد است. به خصوص در تابستان!

چه نوع سیب زمینی برای سیب زمینی پخته شده بهتر است؟

وقتی چنین سیب زمینی درست می کنم، من همیشه سیب زمینی Russet را انتخاب می کنم. شما می توانید انواع مختلف سیب زمینی را در ظرف فوری خود درست کنید، اما این دستور العمل به طور خاص بر نحوه تهیه سیب زمینی پخته شده با سبک سیب زمینی تمرکز دارد.

سیب زمینی پخته نمکی روی یک ورقه پخت

طرز تهیه سیب زمینی پخته شده سریع در قابلمه:

این نمی تواند آسان تر باشد، شما بچه ها. در اینجا خلاصه است، اما مانند همیشه، به پیمایش ادامه دهید تا یک دستور پخت قابل چاپ پیدا کنید.

  1. هر سیب زمینی را حدود 6 مرتبه بکوبید. تریوت همراه زودپز را داخل قابلمه قرار دهید و 1 فنجان آب در آن بریزید. بعد، سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و در صورت نیاز روی هم بچینید.
  2. سیب زمینی ها را در حالت بالا دستی به مدت 15 دقیقه بپزید و سپس اجازه دهید فشار فوری قابلمه به طور طبیعی آزاد شود تا زمانی که پین ​​فلزی پایین بیاید.
  3. سیب زمینی ها را با چنگال تست کنید تا مطمئن شوید که نرم هستند. اگر اینطور نیست، می توانید دوباره ببندید و دوباره به مدت 2 تا 3 دقیقه با آزاد شدن طبیعی بپزید. و همین! فوق العاده آسان، درست است؟
  4. این کاملا اختیاری است، اما من دوست دارم سینی را روی سینی فر بگذارم، اسپری پخت و پز بپاشم و نمک دریا بپاشم و بعد فقط چند دقیقه بپزم تا پوست ها کمی ترد شوند. قطعاً لازم نیست، اما قدمی است که من شخصاً دوست دارم بردارم.
بشقاب بزرگ سیب زمینی پخته که همه با کره و پیازچه روی آن بریده شده است.

راهنمای آشپزی:

زمان پخت بسته به اندازه سیب زمینی می تواند کمی متفاوت باشد. من متوجه شده ام که 15 دقیقه برای سیب زمینی های متوسط ​​و متوسط ​​مناسب است.

  • سیب زمینی های بسیار کوچک ممکن است فقط به 10 تا 13 دقیقه نیاز داشته باشند.
  • سیب زمینی بزرگ می تواند بین 17 تا 20 دقیقه طول بکشد.

نکاتی برای سیب زمینی پخته شده در قابلمه فوری

در اینجا لیستی از بهترین نکات و ترفندهای ما برای پختن سیب زمینی در دیگ فوری آمده است، بنابراین هر بار سیب زمینی پخته کاملی خواهید داشت!

  • سیب زمینی هایی را انتخاب کنید که از نظر اندازه مشابه یکدیگر هستند تا از زمان پخت مساوی اطمینان حاصل کنید.
  • قبل از پختن سیب زمینی ها، یک اسکراب خوب بدهید.
  • فراموش نکنید که سیب زمینی ها را با چنگال همه جا بکوبید. شش بار در هر سیب زمینی خوب خواهد بود. این از انفجار سیب زمینی جلوگیری می کند. نیازی به فویل نیست!
  • حتماً از آب سرد برای پختن سیب زمینی استفاده کنید زیرا دمای آب روی مدت زمانی که ظرف فوری شما به فشار می رسد و بنابراین مدت زمان پخت سیب زمینی شما تأثیر می گذارد.

نحوه استفاده از این سیب زمینی پخته:

کارهای بسیار متفاوتی وجود دارد که می توانید با این سیب زمینی های پخته شده در قابلمه فوری انجام دهید، اما در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد!

  • اینها برای تهیه غذا عالی هستند! از قبل تهیه کنید و در طول هفته با وعده های غذایی استفاده کنید. آنها به مدت 4-5 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شوند.
  • آنها را با تاپینگ‌های مورد علاقه‌تان بنوشید! در اینجا چند ایده از آنچه می توانید روی سیب زمینی پخته انباشته کنید آورده شده است:
    • بیکن، خامه ترش، پنیر چدار و پیازچه. کلاسیک، بدیهی است.
    • فلفل. غذای اصلی راحتی!
    • کره. ساده و خیلی خوب
    • کلم بروکلی چدار. برای طعم بیشتر سبزیجات
    • مکزیکی! هر مورد دلخواه را اضافه کنید – پیکو د گالو، ذرت، لوبیا سیاه، گواکامول، پنیر، خامه ترش، گشنیز
  • آنها را خالی کنید و برای سیب زمینی دوبار پخته استفاده کنید.
بشقاب بزرگ سیب زمینی پخته که همه با کره و پیازچه روی آن بریده شده است.  حوله قرمز و سفید در پس زمینه

در اینجا برخی از دستور العمل های قابلمه فوری دیگر وجود دارد که ممکن است دوست داشته باشید:

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

ببینید چقدر آسان است که این سیب‌زمینی‌های پخته شده فوری را درست کنید!



  1. با استفاده از چنگال، هر سیب زمینی را حدود 6 مرتبه بکوبید.
  2. کاکائو را در قابلمه فوری خود (همونی که همراه آن است) قرار دهید و 1 فنجان آب بریزید. سیب زمینی ها را روی کاسه سنگ قرار دهید. در صورت لزوم، آنها را روی هم قرار دهید. روی آن را بگذارید و در قابلمه فوری را ببندید.
  3. با فشار دستی بالا به مدت 15 دقیقه بپزید (اگر سیب زمینی های شما خیلی کوچکتر هستند، 13 دقیقه و اگر سیب زمینی های شما بزرگ هستند، 17 دقیقه بپزید). حدود 8-10 دقیقه طول خواهد کشید. وقتی پین فلزی افتاد، متوجه خواهید شد که تمام شده است.
  4. مرحله اختیاری: سیب زمینی های پخته شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید، با اسپری پخت و پز اسپری کنید و نمک دریایی بپاشید. سیب زمینی ها را حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید (حتما به دقت نگاه کنید!) تا پوست آن کمی ترد شود.
  5. لذت ببرید!!

یادداشت

**زمان پخت بسته به اندازه سیب زمینی شما می تواند متفاوت باشد. اگر در نهایت کم پخت، می توانید سیب زمینی ها را برای چند دقیقه دیگر بپزید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی
  • روش: قابلمه فوری
  • غذا: آمریکایی

کلید واژه ها: قابلمه فوری، زودپز، سیب زمینی، وگان

رژیم لاغری سریع