سیب ترد سالم – خودتان را لاغر بخورید


این سیب ترد سالم مملو از سیب های لطیف و ادویه های گرم است که به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و روی همه آنها یک رویه پودر جو دوسر ترد استند!

این سیب ترد سالم مملو از سیب های لطیف و ادویه های گرم است که به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و روی همه آنها یک رویه پودر جو دوسر ترد استند!

آه چقدر من عاشق فصل سیب هستم! هیچ چیز بیشتر از تعداد زیادی سیب که آشپزخانه شما را مصرف می کند، نمی گوید سقوط کنید و چه راهی بهتر از استفاده از یک ترد سیب آرامش بخش برای استفاده از این زیبایی ها! نه تنها این سیب ترد سریع و آسان کنار هم ریخته می شود، بلکه می توانم به شما قول بدهم که کل آشپزخانه شما بوی شگفت انگیزی خواهد داشت! این دسر با جو دوسر سبوس دار قدیمی تر درست می شود و از شربت افرا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده می کند که این شیرینی تصفیه شده را بدون شکر نگه می دارد و می توانید به جای کره برای رویه جو از روغن نارگیل استفاده کنید.

این ترد سیب سالم، دنج، آرامش بخش است و دسر عالی را درست می کند، البته با بستنی وانیلی! منظورم این است که به معنای واقعی کلمه هیچ چیز بهتر از سیب های گرم و جوی ترد وجود ندارد که همگی با بستنی آب شده پوشانده شده باشند. همیشه چنین محبوب است و یک دسر عالی برای به اشتراک گذاشتن با میز شکرگزاری شما درست می کند!

این سیب ترد سالم مملو از سیب های لطیف و ادویه های گرم است که به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و روی همه آنها یک رویه پودر جو دوسر ترد استند!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • سیب – من عاشق استفاده از سیب های هانی کریسپ به دلیل ترکیب شیرین و ترش آنها هستم و آنها واقعاً بدون اینکه نرم شوند به خوبی مقاومت می کنند، اما می توانید از هر سیبی (یا گونه ای که بیشتر دوست دارید! Braeburn، Granny Smith، Cortland، Fuji، Pink Lady و) استفاده کنید. گلدن دلیشز همگی گزینه‌های عالی را نیز ایجاد می‌کنند
  • جو دوسر نورد شده – جو دو سر قدیمی غلات کامل (من بدون گلوتن استفاده کردم) این رویه را زیبا و ترد می کند
  • آرد جو دو سر – آرد کمک می کند تا رویه به هم برسند و شما به راحتی می توانید آرد جو دو سر خود را درست در خانه با مخلوط کردن جو دوسر در غذاساز یا مخلوط کن خود درست کنید! هر نوع آردی برای این کار مفید است
  • شربت افرا – به طور طبیعی این سیب ها را شیرین می کند و طعمی باورنکردنی با تمام ادویه های گرم دارد! همچنین می توانید از عسل، شکر نارگیل، شکر قهوه ای یا دیگر شیرین کننده های دلخواه استفاده کنید
  • سرکه سیب – از قهوه ای شدن سیب ها جلوگیری می کند و به تعادل شیرینی کمک می کند، همچنین می توانید آب لیموی تازه را جایگزین کنید.
  • نشاسته ذرت – این کار سس را غلیظ می کند و از آبدار شدن آن جلوگیری می کند. همچنین می توانید به جای نشاسته ذرت از پودر پیکان استفاده کنید
  • گردوی آمریکایی – اینها رویه را حتی تردتر می کنند، اما در صورت بدون مغز آنها را کنار بگذارید
  • شکر نارگیل – این چیزی است که من دوست دارم به جای شکر قهوه ای در دستور العمل ها استفاده کنم و به رویه جو دوسر شیرینی می بخشد.
  • شربت افرا – به نگه داشتن رویه کرامبل در کنار هم کمک می کند و بدون استفاده از شکر تصفیه شده، شیرین تر می شود
  • کره (یا روغن نارگیل) – من سال هاست که این سیب را ترد می کنم و کره و روغن نارگیل هم عالی عمل می کنند! روغن نارگیل ارزش غذایی بیشتری دارد و اگر گیاهخوار هستید یک گزینه عالی است، اما به نظر من، کره بهترین طعم را دارد. 😉 با خیال راحت هر چیزی که برای شما مناسب است را انتخاب کنید!
  • وانیل – به این سیب ترد طعم و مزه می بخشد!
  • ادویه های گرم – ترکیب خوشمزه دارچین، ادویه پای سیب، جوز هندی و نمک دریا

این سیب ترد سالم مملو از سیب های لطیف و ادویه های گرم است که به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و روی همه آنها یک رویه پودر جو دوسر ترد استند!

چگونه سیب را ترد کنیم

  1. سیب ها را آماده کنید. سیب های خود را پوست بگیرید و برش دهید سپس آنها را با شربت افرا، سرکه سیب، وانیل، نشاسته ذرت، ادویه جات و نمک بریزید. خوب مخلوط کنید تا کاملاً پوشش داده شوند و آنها را به یک ظرف پخت 8×8 یا 9×9 که با اسپری نچسب پوشانده شده است منتقل کنید.
  2. رویه کرامبل را درست کنید. در کاسه ای که سیب های خود را در آن مخلوط کرده اید (ما سعی می کنیم شما را از تمیز کردن بیش از حد ظروف در اینجا نجات دهیم)، جو رول شده، آرد جو دوسر، گردو، شکر نارگیل و شربت افرا را با هم مخلوط کنید. سپس کره (یا روغن نارگیل جامد) را اضافه کنید، و اگر از کره استفاده می کنید، توصیه می کنم آن را به مکعب ها برش دهید و از یک کاتر شیرینی پزی (یا دستان خود) استفاده کنید تا واقعاً کره با همه مواد دیگر مخلوط شود تا زمانی که مخلوط شبیه یک مخلوط خوب شود. روکش خرد شدن
  3. جمع کنید و بپزید. کرامبل را روی سیب ها پخش کنید تا به طور یکنواخت پوشانده شود و سیب ترد را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید. ترد سیب طلایی به نظر می رسد و سیب باید نرم و لطیف باشد.
  4. سرو کنید و لذت ببرید! بلافاصله در حالی که ترد سیب گرم است سرو کنید و من به شدت توصیه می کنم با بستنی وانیلی سرو کنید!

آماده سازی و ذخیره سازی

این ترد سیب تا 4 تا 5 روز در فریزر شما ماندگاری دارد (اگر حتی تا این حد طول بکشد!) و به راحتی می توانید آن را با قرار دادن دوباره در فر با دمای 350 به مدت 5 تا 10 دقیقه دوباره گرم کنید. این ترد سیب را می توان تا 3 ماه در فریزر (به صورت پخته یا نپخته) نگهداری کرد. فقط مطمئن شوید که ترد سیب را قبل از پخت به طور کامل در یخچال بریزید.

این سیب ترد سالم مملو از سیب های لطیف و ادویه های گرم است که به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و روی همه آنها یک رویه پودر جو دوسر ترد استند!

نکات، ترفندها و جایگزین ها

  • اطمینان حاصل کنید که از سیب هایی استفاده کنید که در هنگام پخت به خوبی نگه می دارند مانند سیب هانی کریسپ یا بریبرن. برخی از سیب‌ها (مانند گالا) هنگام پخت می‌توانند نرم شوند و بهتر است از آنها برای تهیه سس سیب یا سیب استفاده شود.
  • اگر در تنگنای زمانی هستید (یا صرفاً طعم و بافت آن را دوست دارید)، هنگام برش سیب، پوست را روی آن بگذارید. چنین صرفه جویی در زمان و پوست آنها با پخت نرم می شود.
  • من دوست دارم سیب ها را به ورقه های یکدست برش بزنم تا ترد سیب به طور یکنواخت بپزد
  • برای ترد نگه داشتن رویه، مطمئن شوید که از جو دو سر چرخ شده قدیمی استفاده کنید و نه جو دوسر سریع پخته، زیرا در هنگام پخت نرم می شوند.
  • اگر به جای کره از روغن نارگیل استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که به شکل جامد است، نه ذوب شده، تا واقعاً رویه‌ی شکننده‌ای داشته باشید که به خوبی پخته شود.
  • اگر آلرژی به آجیل دارید، می‌توانید گردو را کنار بگذارید یا می‌توانید آن‌ها را با دانه‌های آفتابگردان ترد یا تخمه کدو جایگزین کنید.
  • لازم نیست هنگام پخت روی این سیب ترد را بپوشانید، اما اگر متوجه شدید رویه جو دوسر خیلی سریع قهوه ای می شود، می توانید آن را با فویل بپوشانید تا سیب ها نرم و لطیف شوند.

دستور العمل های بیشتر سیب که دوست خواهید داشت

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان کل: 55 دقیقه

عناصر

برای فیلینگ سیب:

  • 6 سیب، پوست کنده و نازک برش داده شده است
  • 1/3 فنجان شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب (یا آب لیمو)
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری ادویه پای سیب
  • به اندازه سرانگشت جوز هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

برای رویه جو دوسر:

  • 1 فنجان جو دوسر نورد شده
  • 1/3 فنجان آرد جو دو سر
  • 1/2 فنجان گردو، ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان شکر نارگیل
  • 1/4 فنجان شربت افرا
  • 4 قاشق غذاخوری کره سرد، برش داده شده به مکعب (یا روغن نارگیل جامد)

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب ها را پوست بگیرید و برش دهید سپس در یک کاسه بزرگ با شربت افرا، سرکه سیب، وانیل، نشاسته ذرت، ادویه جات ترشی جات و نمک بریزید. خوب مخلوط کنید تا کاملاً پوشش داده شوند و آنها را به یک ظرف پخت 8×8 یا 9×9 که با اسپری نچسب پوشانده شده است منتقل کنید.
  3. برای تهیه رویه جو، جو دوسر، آرد جو دوسر، گردو، شکر نارگیل و شربت افرا را با هم مخلوط کنید. سپس کره (یا روغن نارگیل جامد) را اضافه کنید و با استفاده از یک کاتر شیرینی پزی (یا دستان خود) خوب مخلوط کنید تا همه چیز کاملاً مخلوط شود تا زمانی که مخلوط شبیه یک رویه کرانبل خوب شود.
  4. کرامبل را روی سیب ها پخش کنید تا به طور یکنواخت پوشانده شود و سیب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید. ترد سیب طلایی به نظر می رسد و سیب باید نرم و لطیف باشد. (اگر رویه جو دوسر خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن کرد، روی آن را با فویل بپوشانید و پخت را ادامه دهید تا سیب ها نرم شوند)
  5. بلافاصله در حالی که ترد سیب گرم است سرو کنید و من به شدت توصیه می کنم با بستنی وانیلی سرو کنید!

یادداشت

*این ترد سیب 4 تا 5 روز در یخچال شما دوام می آورد یا می توانید آن را (پخته یا نپخته) تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 1/12 دستور غذا
  • کالری: 219
  • قند: 19.2 گرم
  • سدیم: 29.3 میلی گرم
  • چربی: 8.1 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.9 گرم
  • کربوهیدرات ها: 35.9 گرم
  • فیبر: 3.9 گرم
  • پروتئین: 2.5 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.

رژیم لاغری سریع