سوپ پیاز فرانسوی گیاهی – غذایی با احساس


من عاشق سوپ این زمستان (مثل بیشتر از حد معمول) و این بودم سوپ پیاز فرانسوی گیاهی اخیراً واقعاً مورد توجه قرار گرفته است! درست کردن آن نسبتاً آسان است و به طرز مسخره ای آرامش بخش است. می توانید آن را با یا بدون پنیر درست کنید، بنابراین اگر می خواهید آن را کنار بگذارید یک نسخه گیاهی از این سوپ خوشمزه

و اگر به دنبال سوپ های گیاهی خوشمزه دیگری هستید، این سوپ رشته فرنگی نخود یکی از غذاهای مورد علاقه من است: سوپ کدو حلوایی وگان، سوپ سبزیجات الفبا، سوپ نخود مراکشی.

چند ماه پیش متوجه شدم که هوس کردم سوپ پیاز فرانسوی. به طور طبیعی، من در نهایت نسخه گیاهی خود را از این سوپ کلاسیک ساختم و فکر کردم که آن را در وبلاگم به اشتراک بگذارم! در حالی که کاراملی کردن پیازها کمی زمان می برد، اما درست کردن آن ساده است و برای شام های سرد زمستانی عالی است!

حقیقتاً – این دستور العملی بود که تلاش کمی برای گیاهخواری لازم داشت. این واقعاً فقط یک موضوع جایگزین آبگوشت گاو و یافتن راه‌های کوچک برای جایگزین کردن طعم و رنگ کلاسیک است.

عکس نزدیک از پیازهای کاراملی که از یک کاسه سوپ پیاز فرانسوی بیرون می‌آیند

من تا چند سال گذشته هرگز سوپ پیاز فرانسوی را در خانه درست نمی‌کردم و خیلی راحت بود! مانند سوپ رشته مرغ به عنوان یک سطح راحتی برای بچه ها و من برای آن اینجا هستم.

همانطور که نوشته شده است، این سوپ 4 وعده را سرو می کند، اما آنها بزرگتر هستند. در صورت تمایل می توانید به راحتی از این سوپ 6 وعده درست کنید و به عنوان پیش غذا یا غذای جانبی همراه با غذا سرو کنید.

سوپ پیاز فرانسوی در یک کاسه سفید با نان سوخاری دور آن

بیایید به موادی که برای تهیه این سوپ گیاهی استفاده کردم بپردازیم:

  • پیازها – احتمالاً چیزی که انتظار دارید در یک سوپ پیاز ببینید 😀
  • آبگوشت سبزیجات – به جای استفاده از آب گوشت گاو، آن را با سبزیجات جایگزین کردم و سپس چند ماده دیگر را به آن اضافه کردم تا طعم گوشتی به آن بدهم، از جمله…
  • شراب قرمز – من عاشق طعم اضافی که این به سوپ می‌دهد و رنگ تیره‌تری به آن می‌دهد، مشابه آنچه که اگر از آبگوشت گاو استفاده می‌کردید، به آن می‌دهد. اگر نمی‌خواهید از آن استفاده کنید، می‌توانید آن را با مقدار مساوی آبگوشت سبزیجات جایگزین کنید و سپس کمی سس سویا به آن اضافه کنید.
  • نان فرانسوی – یک باید مطلق برای خوشمزه بودن سوپ پیاز کلاسیک!
  • گیاهان تازه– شما *می توانید* از گیاهان خشک در اینجا استفاده کنید، اما اگر می توانید آن را بچرخانید، به شدت تازه را توصیه می کنم.
  • پنیر گرویر– این کاملا اختیاری است و اگر می خواهید یک نسخه گیاهی از این سوپ درست کنید، می توانید آن را حذف کنید! شما همچنین می توانید آن را با پنیر وگان (Violife یک پارمزان گیاهی خوشمزه درست می کند) که من به شدت توصیه می کنم تعویض کنید!
چند کاسه سفید سوپ پیاز فرانسوی با نان و پنیر روی آن

برای رویه نان:

برای سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی، همه چیز را می‌پزید، آن را در کاسه‌های فر می‌ریزید و سپس روی آن را با نان تست فرانسوی می‌پاشید و روی پنیر می‌پاشید قبل از اینکه آن را در فر تفت دهید تا پنیر آب شود.

با این حال: اگر می خواهید به هر دلیلی از این مرحله صرف نظر کنید، می توانید پنیر را روی نان تست قبل از قرار دادن آن روی کاسه سوپ خود آب کنید. و سپس از فرآیند کباب کردن کاملا صرف نظر کنید. من واقعاً روش کلاسیک را دوست دارم اما مطمئناً این روش کمی ساده تر است.

چند کاسه سفید سوپ پیاز فرانسوی با نان و پنیر روی آن قبل از اینکه پنیر آب شود

و تمام! به طور کلی این سوپ است که به راحتی می توان آن را کنار هم ریخت و یکی از سوپ های مورد علاقه من را در وبلاگ قرار داد!

طبق معمول، اگر در نهایت این دستور غذا را درست کردید، لطفاً لطفاً من را در یک عکس در اینستاگرام @foodwithfeeling تگ کنید!

کاسه‌های سوپ پیاز فرانسوی روی یک ورقه پخت با نان و پنیر ذوب شده روی آن نشسته است

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

یک سوپ پیاز فرانسوی گیاهی آسان و خوشمزه که برای وگان ها مناسب است و در شب های سرد زمستان بسیار خوب است!



  1. در یک قابلمه بزرگ، زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن، پیازهای خلال شده را به آن اضافه کنید و شروع به کاراملی شدن کنید. حدود 20 دقیقه، مرتباً هم بزنید تا پیازها شروع به نرم شدن کنند.

  2. کره را اضافه کنید و به پخت پیازها ادامه دهید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کنند، حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر. واقعاً تماشا کنید و اگر پیازها شروع به سوختن کردند، حرارت را تنظیم کنید. می خواهید آرام آرام بپزند تا کم کم قهوه ای شوند.

  3. شکر و نمک را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا پیازها خوب سرخ شوند. در چند دقیقه آخر سیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

  4. در قابلمه را با هم زدن شراب قرمز لعاب دهید و با قاشق چوبی هر ذره و طعمی را از کناره ها و کف قابلمه جدا کنید. آب سبزیجات، سس ورچستایر، برگ بو، آویشن و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به جوش بیاورید، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه بپزید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید.
  5. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های نان را با قلم مو یا اسپری روغن یا اسپری آشپزی بپاشید و روی سینی فر قرار دهید. به مدت 10 دقیقه برشته کنید و تا نیمه برگردانید. می خواهید نان کمی برشته شود. پس از اتمام، آن را کنار بگذارید.
  6. سوپ را به میزان لازم با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. سوپ را داخل کاسه های فر بریزید، نان برشته شده را روی آن قرار دهید و حتی پنیر را روی 4 کاسه بپاشید. کاسه ها را روی یک سینی فر بزرگ قرار دهید و در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و اطراف آن حباب بزند.**
  7. بلافاصله سرو کنید و از آن لذت ببرید!

یادداشت

  • *بیشتر از سایر آبگوشت ها، متوجه شده ام که آبگوشت های سبزیجات طیف وسیعی از سطوح سدیم دارند. اگر سدیم شما کم است، ممکن است به مقدار کمی نمک بیشتر برای سوپ نیاز داشته باشید
  • **من اینجا چیزی مثل مرلو یا پینو نوآر را دوست دارم
  • ***مطمئن شوید که گیاهی است، زیرا برخی از آنچوی ها در آنها وجود دارد
  • **اگر کاسه های فر ندارید یا نمی خواهید با آن کمانچه بازی کنید، می توانید پنیر را روی نان تست قبل از قرار دادن آن روی سوپ آب کنید و سپس نگران مرحله آخر کبابی سوپ نباشید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت 10 دقیقه
  • دسته بندی: شام
  • روش: اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

کلید واژه ها: سوپ گیاهی، سوپ گیاهی، سوپ پیاز فرانسوی، دستور پیاز



رژیم لاغری سریع