سوپ مرغ و برنج وحشی


سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی که خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می کند که به راحتی می توانید آن را در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید!

سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی که خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می کند که به راحتی می توانید آن را در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید!

رسما فصل سوپ است! به طور جدی یکی از زمان های مورد علاقه من در سال است و این سوپ مرغ و برنج وحشی دلچسب، خوشمزه است و می توانم تضمین کنم که آشپزخانه شما بوی خوشی خواهد داشت. شگفت انگيز! نمی توانم به شما بگویم که این دستور غذا را چند بار و هر بار تست کردم. تنها. زمانی که شوهرم بلافاصله سوپ را بو می کرد و بسیار هیجان زده می شد. اغراق در اینجا صفر است.

سوپ های گرم و دنج جایی هستند که در این فصل هستند! این یکی با سبزیجات، تکه های مرغ لطیف پر شده و بدون کره یا آرد سالم تر می شود. من همچنین به جای خامه غلیظ از شیر نارگیل استفاده کردم که شیرینی ملایمی به سوپ اضافه می کند و در عین حال آن را خوب و خامه ای می کند! شما واقعاً طعم نارگیل را نمی‌چشید زیرا همه طعم‌های دیگر مانند سیر و سبزی‌ها واقعاً طعم این سوپ را به خود می‌گیرند.

سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی که خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می کند که به راحتی می توانید آن را در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • مرغ – من دوست دارم از مرغ جوجه ریز خرد شده استفاده کنم زیرا سریع و آسان با طعم بسیار زیاد است، اما اگر این را در قابلمه یا قابلمه فوری خود درست می کنید، می توانید از سینه یا ران مرغ نپخته استفاده کنید. باقی مانده مرغ (یا بوقلمون) نیز عالی عمل می کند!
  • برنج وحشی – من از برنج وحشی لوندبرگ در این سوپ استفاده کردم، اما هر برنج وحشی با کیفیت خوب در این دستور غذا جواب می دهد. من استفاده از هر نوع دیگر برنج یا مخلوط برنج وحشی را توصیه نمی کنم زیرا زمان پخت متفاوت است
  • سوپ مرغ – من از آب مرغ کم سدیم استفاده کردم، اما آب سبزیجات یا هر ذخایری که در انباری دارید کارساز است. اگر از آبگوشت کم سدیم استفاده نمی کنید، حتما مقدار نمک مصرفی را تنظیم کنید
  • شیر نارگیل – این چیزی است که این سوپ را بسیار خامه ای می کند، اما می توانید از خامه غلیظ، نصف و نیمه یا حتی شیر معمولی استفاده کنید.
  • سبزیجات – من از ترکیبی از هویج، کرفس، پیاز و قارچ استفاده کردم، اما می‌توانید کمی سیب‌زمینی شیرین، کدو حلوایی یا حتی سبزی‌های برگ‌دار مانند کلم پیچ یا اسفناج اضافه کنید.
  • گیاهان و ادویه ها – ترکیبی از آویشن خشک، رزماری خشک، خردل خشک، برگ بو، نمک و فلفل، گیاهان تازه نیز طعم شگفت انگیزی دارند!

طرز تهیه سوپ مرغ و برنج وحشی

از آنجایی که می‌دانم همه شما هنگام درست کردن سوپ از روش‌های مختلف استفاده می‌کنید، من طرز تهیه این سوپ مرغ و برنج وحشی را در قابلمه، دیگ فوری و روی اجاق گاز به اشتراک می‌گذارم!

  • دیگ خمره – همه مواد به جز شیر نارگیل را در کاسه قابلمه خود ترکیب کنید (می‌خواهید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید)، روی آن را بپوشانید و بین 8 تا 10 ساعت یا با حرارت بالا 5 تا 6 ساعت بپزید. پس از پختن برنج، مرغ را رنده کرده و با شیر نارگیل مخلوط کنید. روی آن را با آویشن تازه بریزید و سرو کنید!
  • قابلمه فوری – درست مانند دستورالعمل قابلمه، تمام مواد (به جز شیر نارگیل) را در کاسه ظرف فوری خود اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه با دستی (فشار بالا) بپزید. پس از اتمام کار، اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 5 دقیقه آزاد شود، سپس با قرار دادن دریچه در موقعیت تهویه به دقت آزادسازی سریع انجام دهید تا بقیه بخار آزاد شود. با احتیاط درب آن را بردارید و مرغ را بیرون بیاورید و با استفاده از دو چنگال آن را خرد کنید. مرغ را دوباره داخل قابلمه فوری اضافه کنید، شیر نارگیل را در آن بریزید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. قبل از سرو، اجازه دهید این طعم ها برای چند دقیقه با هم بنشینند و مارینت شوند.
  • اجاق گاز – روغن زیتون (یا کره) را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​بریزید و پیاز، هویج و کرفس را حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس آب مرغ را در آن ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 30 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید. پس از پخته شدن برنج، شیر نارگیل و مرغ رنده شده را با آن مخلوط کنید، مزه دار کنید و ادویه های اضافی را در صورت نیاز اضافه کنید. لذت بردن!

*توجه داشته باشید: برای روش اجاق گاز، من دوست دارم از مرغ خرد شده یا مرغ جوجه سرخ شده استفاده کنم که بعد از پختن برنج به آن اضافه می کنید.

سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی که خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می کند که به راحتی می توانید آن را در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید!

آماده سازی و ذخیره سازی

این سوپ مرغ و برنج وحشی در یخچال شما در ظرف دربسته و بدون هوا تا حداکثر ماندگاری دارد. 3 تا 5 روز. برای یخ زدن کافی است اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود و در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید 3 ماه. پس از آماده شدن برای خوردن، بگذارید سوپ کاملاً در یخچال یخ بزند سپس آن را در قابلمه ای روی اجاق گاز گرم کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، می توانید کمی آب یا شیر اضافه کنید.

سوپ های بیشتری را دوست خواهید داشت

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • زمان کل: 55 دقیقه

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره (فقط برای روش اجاق گاز)
  • 1 پیاز کوچک، خرد شده
  • 2 هویج متوسط، خرد شده
  • 3 دنده کرفس، خرد شده
  • 4 حبه سیر، خرد شده
  • 6 فنجان آب مرغ کم سدیم (یا آب گوشت)
  • 1 پوند سینه مرغ (یا مرغ رنده شده برای اجاق گاز)
  • 1 فنجان برنج وحشی نپخته
  • 8 اونس قارچ، ورقه شده (من از بچه بلا استفاده کردم)
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری رزماری خشک شده
  • 1/4 قاشق چایخوری خردل خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 فنجان شیر نارگیل کنسرو شده پر چرب (یا خامه غلیظ)
  • درست قبل از سرو با آویشن تازه تزئین کنید

دستورالعمل ها

برای درست کردن در گلدان خود:

  1. همه مواد به جز شیر نارگیل را در کاسه قابلمه خود بریزید (می‌خواهید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید)، روی آن را بپوشانید و به مدت 6 تا 8 ساعت بپزید.
  2. پس از پختن برنج، مرغ را رنده کرده و با شیر نارگیل مخلوط کنید. روی آن را با آویشن تازه بریزید و سرو کنید!

برای ساخت در ظرف فوری خود:

  1. درست مانند دستورالعمل قابلمه، همه مواد (به جز شیر نارگیل) را در کاسه ظرف فوری خود اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه با دستی (فشار بالا) بپزید.
  2. پس از اتمام کار، اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 5 دقیقه آزاد شود، سپس با قرار دادن دریچه در موقعیت تهویه به دقت آزادسازی سریع انجام دهید تا بقیه بخار آزاد شود.
  3. با احتیاط درب آن را بردارید و مرغ را بیرون بیاورید و با استفاده از دو چنگال آن را خرد کنید. مرغ را دوباره داخل قابلمه فوری اضافه کنید، شیر نارگیل را در آن بریزید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. قبل از سرو، اجازه دهید این طعم ها برای چند دقیقه با هم بنشینند و مارینت شوند.

برای درست کردن روی اجاق گاز:

  1. روغن زیتون (یا کره) را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​بریزید و پیاز، هویج و کرفس را حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  2. بعد آب مرغ را در آن ریخته و بقیه مواد را اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد (برای روش اجاق گاز می خواهم از مرغ ریز خرد شده یا مرغ جوجه گردان استفاده کنم که بعد از پخت برنج اضافه می کنم).
  3. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 30 تا 35 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید.
  4. پس از پخته شدن برنج، شیر نارگیل و مرغ رنده شده را با آن مخلوط کنید، مزه دار کنید و ادویه های اضافی را در صورت نیاز اضافه کنید. روی آن را با آویشن تازه بریزید و لذت ببرید!

یادداشت

*این سوپ در یخچال در ظرف دربسته و دربسته تا حداکثر ماندگاری دارد 3 تا 5 روز.

*برای یخ زدن، به سادگی اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود و در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. 3 ماه. پس از آماده شدن برای سرو، بگذارید سوپ کاملاً در یخچال یخ بزند و سپس آن را در قابلمه ای روی اجاق گاز گرم کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، می توانید کمی آب یا شیر اضافه کنید.

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 1/8 دستور غذا
  • کالری: 244
  • قند: 2.6 گرم
  • سدیم: 268.9 میلی گرم
  • چربی: 6.9 گرم
  • چربی های اشباع شده: 4.3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 22.5 گرم
  • فیبر: 2.5 گرم
  • پروتئین: 23.4 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.

رژیم لاغری سریع