سوپ تورتلینی سوسیس و اسفناج


این سوپ تورتلینی خامه‌ای سوسیس و اسفناج، خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می‌کند که به راحتی می‌توانید در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

این سوپ تورتلینی خامه‌ای سوسیس و اسفناج، خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می‌کند که به راحتی می‌توانید در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

تمام سوپ های گرم و دنج این زمستان را به من بدهید! هیچ چیز بهتر از این نیست که یک قابلمه بزرگ سوپ در آخر هفته سرد روی اجاق گاز بجوشد و این سوپ تورتلینی سوسیس و اسفناج همه جعبه ها را بررسی کند! سوسیس بوقلمون بدون چربی چاشنی شده، تورتلینی پنیری، لوبیا سفید دلچسب، و مقدار زیادی سبزیجات تازه مانند اسفناج برگ دار، پیاز، کرفس و هویج. طعم بسیار زیادی دارد و به راحتی می توان آن را درست در قابلمه فوری، آرام پز یا روی اجاق گاز درست کرد!

روی آن مقداری پنیر پارمزان رنده شده تازه و مقداری سبزی تازه بپاشید تا غذای راحتی را که در این فصل زمستان ضروری است، به دست آورید. درست کردن سریع و آسان، طعم بسیار و سوپی که قول می دهم همه آن را دوست داشته باشند!

این سوپ تورتلینی خامه‌ای سوسیس و اسفناج، خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می‌کند که به راحتی می‌توانید در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • سوسیس بوقلمون – این طعم بسیار زیادی را اضافه می کند، اما می توانید از گوشت بوقلمون بدون چربی یا سوسیس ایتالیایی نیز استفاده کنید
  • تورتلینی تازه – من از سه پنیر تورتلینی استفاده کردم، اما هر نوع در این سوپ به خوبی جواب می دهد یا می توانید تورتلینی را با مقداری پاستا عوض کنید.
  • لوبیا کانلینی – اینها به این سوپ بسیار دلچسب کمک می کنند، اما هر نوع لوبیا سفید در این کار موثر است
  • گوجه فرنگی خرد شده – اگر گوجه‌فرنگی خرد شده ندارید، می‌توانید یک قوطی سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید یا می‌توانید از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید که نه تنها این سوپ را غلیظ‌تر می‌کند، بلکه غنای خوبی هم به آن می‌دهد.
  • سوپ مرغ – همچنین می توانید از آب سبزیجات یا هر مقداری که در انبار دارید استفاده کنید
  • نصف نصف – این باعث می شود سوپ غنی، نرم و بسیار خامه ای باشد، در حالی که گزینه سبک تری نسبت به خامه غلیظ است، اما اگر نصف و نیمه آن را ندارید، از شیر نارگیل پر چرب یا خامه غلیظ استفاده کنید.
  • سبزیجات – من از ترکیب پیاز، کرفس و هویج خرد شده به همراه مقداری اسفناج برگ دار استفاده کردم، اما می توانید قارچ، فلفل دلمه ای، کدو سبز یا کلم پیچ را به آن اضافه کنید.
  • سیر – این واقعا طعم را افزایش می دهد و یک باید در این سوپ!
  • گیاهان و ادویه ها – ترکیبی از آویشن خشک، پونه کوهی خشک، رزماری خشک، نمک و فلفل، گیاهان تازه نیز طعم شگفت انگیزی دارند! همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی را جایگزین آویشن، پونه کوهی و رزماری کنید.

این سوپ تورتلینی خامه‌ای سوسیس و اسفناج، خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می‌کند که به راحتی می‌توانید در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

طرز تهیه سوپ تورتلینی سوسیس و اسفناج

از آنجایی که می‌دانم همه شما هنگام درست کردن سوپ از روش‌های مختلف استفاده می‌کنید، من طرز تهیه این سوپ تورتلینی سوسیس و اسفناج را در قابلمه، قابلمه فوری و روی اجاق گاز به اشتراک می‌گذارم!

قابلمه

سوسیس بوقلمون را در ماهیتابه ای سرخ کرده و خرد کنید و به همراه بقیه مواد به جز نیم و نیم آن، تورتلینی و اسفناج (اینها را بعداً اضافه می کنید) به کاسه قابلمه خود منتقل کنید. روی آن را بپوشانید و بپزید 7 تا 8 ساعت، یا روشن است حداکثر 3 تا 4 ساعت. حدود 30 دقیقه قبل از سرو، نصف و نصف، تورتلینی و اسفناج تازه را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و به پخت ادامه دهید. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

قابلمه فوری

عملکرد SAUTE را روی قابلمه فوری خود فشار دهید و سوسیس را با کمی روغن زیتون یا کره بپزید. وقتی سوسیس پخته و خرد شد، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید، خوب هم بزنید، سپس آب مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و لوبیا را اضافه کنید. درب را محکم ببندید، مطمئن شوید که دریچه هوا تا SEALING فشار داده شده است، سپس عملکرد PRESSURE COOK/MANUAL را انتخاب کنید و زمان پخت را روی 5 دقیقه تنظیم کنید. ظرف فوری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا به فشار برسد و سپس تایمر شروع می شود.

وقتی 5 دقیقه تمام شد، اجازه دهید ظرف فوری حدود 5 دقیقه بخار را به طور طبیعی آزاد کند، سپس فشار باقیمانده را سریع آزاد کنید، مطمئن شوید که دستکش فر بپوشید یا حوله ای برای محافظت از دستتان در برابر بخار احتمالی داشته باشید. و درب آن را بردارید. عملکرد SAUTE را انتخاب کنید و سوپ را به جوش بیاورید. نصف و نصف را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شوند، سپس تورتلینی و اسفناج را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا تورلینی نرم شود و شروع به شناور شدن به بالا کند. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

اجاق گاز

روغن زیتون (یا کره) را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بریزید و سوسیس را بپزید تا قهوه ای و خرد شود. سپس پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید، سپس ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و لوبیا را در آن بریزید و بگذارید بجوشد. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 20 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید. نصف و نصف را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس تورتلینی و اسفناج را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا تورلینی نرم شود و شروع به شناور شدن به بالا کند. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

این سوپ تورتلینی خامه ای سوسیس و اسفناج خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می کند که به راحتی می توانید آن را در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

آماده سازی و ذخیره سازی

این سوپ تورتلینی سوسیس و اسفناج در یخچال شما در ظرف دربسته و بدون هوا تا حداکثر ماندگاری دارد. 3 تا 4 روز، اما در چند روز اول بهتر است از آن لذت ببرید. لطفاً توجه داشته باشید که تورتلینی هرچه بیشتر بماند، سوپ را خیس می‌کند، بنابراین ممکن است لازم باشد هنگام گرم کردن مجدد، کمی بیشتر آب مرغ اضافه کنید.

اگر قصد دارید این سوپ را فریز کنید، تورلینی را کنار می گذارم تا دوباره گرم شود. تورتلینی پخته شده می تواند در حالت نشستن به مدت طولانی تبدیل به خمیر شود و هیچ کس یک سوپ لطیف نمی خواهد! این سوپ می تواند تا یک ماه در ظرف دربسته و دربسته منجمد شود. پس از آماده شدن برای طبخ، آن را در طول شب در یخچال قرار دهید، سپس دوباره روی اجاق گاز یا آرام پز گرم کنید و در پایان طبق دستورالعمل دستور، تورتلینی را اضافه کنید.

سوپ های بیشتری را دوست خواهید داشت

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 45 دقیقه

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (یا کره)
  • 1 پوند سوسیس بوقلمون بدون چربی (یا بوقلمون چرخ کرده یا سوسیس ایتالیایی)
  • 1 پیاز، خرد شده
  • 3 ساقه کرفس، خرد شده
  • 2 هویج، ورقه شده
  • 5 حبه سیر، خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری رزماری خشک شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 6 فنجان آب مرغ (یا
  • 1 (14.5 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده، زهکشی نشده
  • 1 (14.5 اونس) قوطی لوبیا کانلینی، شسته و آبکش شده
  • 1 فنجان نصف و نیم (یا خامه غلیظ)
  • 9 اونس تورتلینی پنیر بسته
  • 4 فنجان اسفناج بچه تازه
  • با پنیر پارمزان رنده شده و جعفری تازه و ریحان تازه تزیین کنید

دستورالعمل ها

برای درست کردن در گلدان خود:

  1. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، سوسیس بوقلمون را سرخ کرده و خرد کنید و به همراه بقیه مواد به جز نصف و نیم، تورتلینی و اسفناج به کاسه قابلمه منتقل کنید (اینها را بعدا اضافه می کنید. ).
  2. روی آن را بپوشانید و بپزید کم 7 تا 8 ساعت، یا روشن است حداکثر 3 تا 4 ساعت. حدود 30 دقیقه قبل از سرو، نصف و نیم، تورتلینی و اسفناج تازه را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

برای ساخت در ظرف فوری خود:

  1. عملکرد SAUTE را روی قابلمه فوری خود فشار دهید و سوسیس را با کمی روغن زیتون یا کره بپزید. وقتی کالباس پخته و خرد شد، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند، سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  2. ادویه ها را اضافه کنید، خوب هم بزنید، سپس آب مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و لوبیا را اضافه کنید. درب را محکم ببندید، مطمئن شوید که دریچه هوا تا SEALING فشار داده شده است، سپس عملکرد PRESSURE COOK/MANUAL را انتخاب کنید و زمان پخت را روی 5 دقیقه تنظیم کنید. ظرف فوری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا به فشار برسد و سپس تایمر شروع می شود.
  3. پس از تمام شدن 5 دقیقه، به ظرف فوری اجازه دهید تا به طور طبیعی بخار را برای حدود 5 دقیقه آزاد کند، سپس فشار باقیمانده را سریع آزاد کنید، مطمئن شوید که دستکش فر بپوشید یا حوله ای برای محافظت از دست خود در برابر بخار احتمالی داشته باشید. درب را بردارید
  4. عملکرد SAUTE را انتخاب کنید و سوپ را به جوش بیاورید. نصف و نصف را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا یکدست شوند، سپس تورتلینی و اسفناج را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا تورلینی نرم شود و شروع به شناور شدن به بالا کند. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

برای درست کردن روی اجاق گاز:

  1. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​به بالا بریزید و سوسیس را بپزید تا قهوه ای و خرد شود. سپس پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  2. سپس سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید، سپس ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و لوبیا را در آن بریزید و بگذارید بجوشد. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 20 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید.
  3. نصف و نصف را اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند، سپس تورتلینی و اسفناج را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا تورلینی نرم شود و شروع به شناور شدن به بالا کند. با پنیر پارمزان رنده شده و چند سبزی تازه سرو کنید.

یادداشت

*این سوپ در یخچال در ظرف دربسته و دربسته تا حداکثر ماندگاری دارد 3 تا 4 روز، اما در چند روز اول بهتر است از آن لذت ببرید.

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 1/8 دستور غذا
  • کالری: 320
  • قند: 2.9 گرم
  • سدیم: 915.3 میلی گرم
  • چربی: 10.7 گرم
  • چربی های اشباع شده: 4.1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 30.5 گرم
  • فیبر: 4.3 گرم
  • پروتئین: 22.8 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.

این سوپ تورتلینی خامه‌ای سوسیس و اسفناج، خوشمزه است، سرشار از سبزیجات است و غذای دلپذیری را درست می‌کند که به راحتی می‌توانید در قابلمه فوری، آرام پز یا درست روی اجاق گاز درست کنید.

رژیم لاغری سریع