سس خامه ای سیر – غذایی با احساس


سس سیر خامه ای ترکیبی خوش طعم از سیر بو داده، روغن زیتون، سرکه شراب قرمز، خردل دیژون و شربت افرا (یا عسل) است. این دستور تهیه سس سالاد وگان بسیار خوشمزه است که روی سالادها یا کاسه های غلات مورد علاقه شما ریخته می شود یا به عنوان چاشنی سبزیجات استفاده می شود!

اگر تا به حال سس مورد علاقه من در تمام دنیا وجود داشته باشد، این سس خامه ای سیر احتمالا همان سس است. در یک بطری تقریباً جادو است!

سیر برشته ستاره این دستور تهیه سس است! همانطور که سیر آهسته برشته می شود، کره ای با طعمی خوش طعم و شیرین می شود. سیر تفت داده شده واقعاً خوشمزه ترین سس و در این مورد سس سالاد را درست می کند. آن را روی سالاد، کاسه غلات، سبزیجات بوداده یا به عنوان غذای سبزیجات خام یا سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

سس سیر خامه ای نه تنها فوق العاده خوشمزه است، بلکه تهیه آن در خانه آسان تر نیست. وقتی سس سالاد به این خوشمزگی دارید، به سادگی نیازی به سس سالاد خریداری شده در فروشگاه نیست! به نظر من، سس‌های خانگی بهترین راه هستند، زیرا همیشه طعم تازه‌تری دارند، به‌علاوه، شما کنترل کاملی بر مواد تشکیل‌دهنده دارید. بیایید به همه جزئیات برسیم!

مواد تشکیل دهنده سس سیر خامه ای

این دستور تهیه سس آسان فقط دارای 5 ماده اصلی است، اما با طعمی لذیذ بسته بندی شده است. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • سیر. تفت دادن سیر آن را لطیف، کره ای و غلیظ می کند که آن را به ماده عالی این سس تبدیل می کند.
  • روغن زیتون. این پایه سس است و من پیشنهاد می کنم از روغن زیتون سبک با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • سرکه شراب قرمز. به این پانسمان اسیدیته عالی می دهد. اگر این همان چیزی است که در دسترس دارید، به راحتی از سرکه شراب سفید یا سفید معمولی استفاده کنید.
  • خردل دیژون. من عاشق زینگی هستم که کمی خردل دیژون به این سس سیر اضافه می کند.
  • شربت افرا. فقط یک لمس برای یک اشاره از شیرینی! در صورت تمایل می توانید با عسل تعویض کنید.
  • نمک + فلفل. برای به نمایش گذاشتن تمام طعم های فوق العاده.
  • اب. برای نازک کردن پانسمان به اندازه یا کمتر از آن استفاده کنید.

طرز تهیه سس سیر خامه ای

برای تهیه این سس خانگی فقط چند مرحله ساده را دنبال کنید. برای دریافت دستور کامل و قابل چاپ، به کارت دستور غذا بروید.

  1. سیر را تفت دهید. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. قسمت بالای سیر را جدا کنید، به طوری که سر حبه ها نمایان شود. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و سرها را در فویل بپیچید. فویل را مستقیما در فر قرار دهید یا در سینی فر قرار دهید و در فر قرار دهید. به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم و روی آن قهوه ای شود تفت دهید. اجازه دهید در لمس خنک شود.
  2. سس ترکیبی سیر را از پوست خارج کرده و داخل مخلوط کن بریزید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. شما همچنین می توانید همه چیز را با هم مخلوط کنید، اما من ترجیح می دهم سیر را مخلوط کنید تا کاملا امولسیون شود.
  3. لذت بردن! با سبزیجات سالاد بریزید یا به عنوان سس روی کاسه غلات یا به عنوان دیپ با سبزیجات سرو کنید! باقی مانده غذا را در یخچال نگهداری کنید.

نوع حرفه ای: پانسمان را می توان به راحتی مطابق با اولویت شخصی تنظیم کرد، بنابراین پانسمان را بچشید و در صورت نیاز تطبیق دهید. اگر دوست دارید چیزهای شیرین تر یا کمی سرکه بیشتر برای لذیذ بیشتر دوست دارید، ممکن است بخواهید کمی بیشتر شربت افرا اضافه کنید.

کاسه سفید کوچک سس سیر خامه ای

راه های استفاده از سس خامه ای سیر

گزینه ها برای راه های استفاده از این سس سالاد خوشمزه و فراتر از سالاد بی پایان هستند! البته، آن را در هر یک از دستور العمل های سالاد تازه مورد علاقه خود، کاسه های غلات بسته بندی شده با سبزیجات، یا حتی به عنوان دیپ استفاده کنید! در اینجا چند راه وجود دارد که من از این دستور غذا لذت بردم:

  • روی یک تابه سبزیجات ریخته می شود.
  • به عنوان سس سالاد کلم پیچ ساده و همچنین برای تهیه سالاد ماکارونی استفاده می شود.
  • به ساندویچ ها، روکش ها و برگرهای گیاهی اضافه شده است.

نحوه نگهداری این پانسمان

این دستور تهیه سس ساده سیر در ظرف دربسته در یخچال تا 1 هفته تازه می ماند. به سادگی قبل از استفاده آن را هم بزنید (یا تکان دهید).

سس سیر خامه ای روی سبزی سالاد

دستور العمل های بیشتر سالاد برای امتحان:

به راحتی می توانید سس را در هر یک از این دستور العمل های سالاد با این سس خامه ای سیر عوض کنید!

طبق معمول، لطفاً اگر این دستور را درست می کنید، به من اطلاع دهید و به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید! می توانید به اینجا برگردید و نظر بدهید یا من را در اینستاگرام تگ کنید (@foodwithfeeling).

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

سس خامه ای سیر ترکیبی خوش طعم از سیر بو داده، روغن زیتون، سرکه شراب قرمز، خردل دیژون و شربت افرا (یا عسل) است. این دستور تهیه سس سالاد وگان بسیار خوشمزه است که روی سالادها یا کاسه های غلات مورد علاقه شما ریخته می شود یا به عنوان چاشنی سبزیجات استفاده می شود!



  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. قسمت بالای سیر را برش دهید، به طوری که سر حبه ها نمایان شود. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و سرها را در فویل بپیچید. فویل را مستقیما در فر قرار دهید یا در سینی فر قرار دهید و در فر قرار دهید. به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم و روی آن قهوه ای شود تفت دهید. اجازه دهید در لمس خنک شود.
  3. سیر را از پوست خارج کرده و داخل مخلوط کن بریزید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. شما همچنین می توانید همه چیز را با هم مخلوط کنید، اما من ترجیح می دهم سیر را مخلوط کنید تا کاملا امولسیون شود.
  4. باقیمانده غذا را در یخچال نگهداری کنید و از آن لذت ببرید!

یادداشت

این سس در ظرف دربسته در یخچال تا 1 هفته تازه می ماند. به سادگی قبل از استفاده آن را هم بزنید (یا تکان دهید).

  • زمان آماده سازی: 8 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • دسته بندی: تزئین
  • روش: کباب + مخلوط
  • غذا: آمریکایی

کلید واژه ها: سس، سس سیر



رژیم لاغری سریع