راهنمای FDA خواستار کاهش داوطلبانه نمک در منابع غذایی است: سلامت


نمک به خودی خود برای شما بد نیست ، مشکل این است که بسیاری از غذاهای فرآوری شده و آماده حاوی نمک هستند ، زیرا طعم را حفظ کرده ، طعم را افزایش می دهد و بسیار ارزان است. بنابراین شما نیمی از جمعیت را در حال حاضر چاق کرده اید ، بنابراین به طور مداوم مقدار زیادی نمک به رژیم غذایی آنها اضافه می کنید و در حال حاضر آنها نه تنها پرخوری می کنند و بیش از حد به سیستم خود فشار می آورند ، بلکه به طور مصنوعی فشار خون خود را از طریق سطوح سدیم بالا می برند. تمام آن. سطوح بالای سدیم به سادگی حجم آب را در رگ های خونی ما افزایش می دهد ، زیرا بدن ما برای دستیابی به هموستاز تلاش می کند و این فشار اضافی است که بر سیستم قلبی عروقی فشار وارد می کند.

تصور کنید ، جنگ به معنای واقعی کلمه برای نمک انجام شد ، و اکنون این امر بسیار فراگیر است. مانند شکر ، صدها هزار سال از تکامل بیولوژیکی ما در طبیعت نادر بوده است ، و در حال حاضر در چند دهه گذشته ارزان و در همه جا یافت می شود و در همه چیز مازاد بر آن افزوده می شود. جای تعجب نیست که بدن ما نمی تواند با آن کنار بیاید. من همچنین تعجب می کنم که افزودن سایر مواد به غذاها که باعث افزایش طعم نمک می شوند ، مانند MSG و I + G چه تاثیری خواهد داشت. از نظر علمی ثابت شده است که آنها بی خطر هستند و به مقادیر کمی نیاز دارند که در واقع می توانید سدیم را به نصف برسانید و حتی یک محصول معطر بیشتر داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید