راهنمای خرید لبنیات | قسمت 2


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله قسمت قبلی دکتر تغذیه اصفهان را ادامه می دهد. برگرفته از سایت رضا اطمینانانی. (راهنمای کامل خرید لبنیات | قسمت 1) هزینه لبنیات را تا انتها پرداخت می کنیم.

جدول ارزش غذایی:

گنجاندن جداول ارزش غذایی بر روی برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. نکته قابل توجه مفید بودن این جدول است. متأسفانه سازنده عناصر اضافی را در این جدول قرار داده است که هیچ فایده ای ندارد. به عنوان مثال ، نسبت ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما استاندارد مواد غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفیت برای جلوگیری از تقلب مشخص می کند و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با نسبت ماده خشک کمتر از استاندارد تولید کنند. و گنجاندن در این جدول بی فایده است. همچنین ممکن است برخی از تولیدکنندگان با ذکر مقدار نمک به جای سدیم و برخی جداول به انگلیسی که ممکن است برای همه در دسترس نباشد ، اصلاح کنند. در هر صورت ، قرار دادن نمودار ارزش غذایی می تواند به شما در انتخاب محصول مغذی مناسب کمک کند.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کرده و از نفوذ رطوبت ، گازها و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات مربوط به بسته بندی مهم و گاه مهم است. تولید و ماندگاری بسته بندی ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مصرف از نکات مهمی است که مصرف کنندگان باید به آن توجه کنند.گاهی تولیدکنندگان هنگام مدیریت رژیم غذایی خود جداول ارزش غذایی ، دستورالعمل های مصرف کننده را درج می کنند. شکل و سهولت استفاده از بسته بندی از عوامل مهم در خرید محصول است. محصولات لبنی دارای ماندگاری هستند و ممکن است قبل از مصرف تاریخ انقضا داشته باشند ، بنابراین هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول نیاز شما را برآورده می کند.

راهنمای خرید لبنیات |  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت درجه ای است که الزامات بر اساس ویژگی های خاص یک محصول برآورده می شود. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، غذا باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشد که محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولید شده باید مطابق با استانداردهای ملی ایران باشد. این موسسه تحت نظارت موسسه استاندارد و وزارت بهداشت است. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا پاستوریزه می شوند. این محصولات معمولاً عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد صحیح تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و نقل و به مشتریان بر کیفیت مواد شیمیایی و میکروبی تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و به چربی آسیب می رسانند. بسته بندی محصول باید سالم باشد و پاره یا آسیب نبیند. دمای یخچال در مرکز تامین باید توصیه های سازنده را دنبال کند. می توانید دقت صفحه نمایش یخچال را که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP برای بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از خام یا مزرعه و دام تا سفره است. در ایران ، سلامت محصول تنها در برخی مراحل مانند مواد اولیه یا خطوط تولید تضمین می شود ، زیرا برخی از کارخانه ها این گواهی را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند.

بنابراین ، بهتر است اطلاعات مورد نیاز مصرف کننده را با توضیحات بیشتری در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه شدن مصرف کننده جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه نکات اساسی در مورد تغذیه ، میزان و نحوه خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دکتر رژیم درمانی و رژیم درمانی اصفهان برای مشاهده صفحه اینستاگرام رضا اطمینانانی کلیک کنید.


محتوای توصیه شده:

آلرژی غذایی

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید