دونات ادویه ای کدو حلوایی بدون گلوتن – خودتان لاغر بخورید


دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز! مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز!  مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

دوستداران کدو حلوایی من کجایند؟؟ شما بچه ها عاشق این دونات های کدو تنبل بدون گلوتن خواهید شد! من خیلی طرفدار پخت با کدو تنبل هستم، زیرا همه چیز را بسیار مرطوب می کند و وقتی با ادویه های گرم مانند دارچین و جوز هندی مخلوط می شود، طعم کدو حلوایی واقعاً ظاهر می شود! من اخیراً طوفانی درست کرده ام، مانند این نان کدو تنبل آرد بادام و این کدو تنبل های خوشمزه، بنابراین درست کردن دونات کار بیهوده ای بود. اگر هیچ تابه دونات در خانه ندارید، نگران نباشید! این تابه های پخت دونات ویلتون (مجموعه 2 تایی) را فقط با 20 دلار ببینید!

همه شما عاشق دونات موز توت فرنگی من بودید، بنابراین من می خواستم نسخه دیگری را به اشتراک بگذارم که برای پاییز عالی باشد! در این دونات ها از کره و روغن استفاده نشده است و به طور طبیعی با شربت افرا، وانیل و ادویه های گرم خوشمزه شیرین می شوند. سپس برای خوشمزه تر شدن آن ها، دونات ها را با دارچین و شکر نیشکر می پوشانند. منظورم همینه دانگ خوب

دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز!  مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • كدو حلوايي – من برای این کار از پوره کدو حلوایی کنسرو شده استفاده کردم، فقط مطمئن شوید که از 100٪ کدو حلوایی خالص استفاده کنید نه از کیک کدو حلوایی، زیرا حاوی چندین تن شکر است.
  • تخم مرغ – پروتئین اضافه می کند و به این دونات ها ساختار و ارتفاع می دهد
  • شیر بادام – هر نوع شیری کارساز است و می توانید از شیر جو دوسر استفاده کنید تا این دونات ها بدون مغز باقی بمانند
  • شربت افرا – به طور طبیعی کمی شیرینی اضافی اضافه می کند و طعم شگفت انگیزی با این طعم های دلپذیر پاییزی دارد
  • آرد جو دو سر – شما به راحتی می توانید آرد جو دو سر خود را با آسیاب کردن جو در غذاساز خود درست کنید (دستورالعمل های زیر را ببینید) یا به سادگی آرد جو را از فروشگاه خریداری کنید.
  • آرد بادام – این یک آرد خوش طعم بدون گلوتن/کم کربوهیدرات است که طعم عالی و چربی های سالم دارد، فقط مطمئن شوید که از آرد بادام استفاده کنید نه از آرد بادام.
  • پودر خمیرمایه – برای کمک به بلند شدن دونات ها
  • عصاره وانیل – بهترین تقویت طعم!
  • ادویه های گرم – ترکیب خوشمزه ادویه پای کدو تنبل، دارچین و جوز هندی به همراه کمی نمک

چگونه خودتان آرد جو درست کنید

در این دستور بدون دانه از ترکیب آرد بادام و آرد جو دوسر استفاده می شود و شما به راحتی می توانید آرد جو دو سر خود را در خانه درست کنید! به سادگی جو دوسر (یا جو فوری) را در غذاساز یا مخلوط کن خود به مدت حدود 60 ثانیه مخلوط کنید تا شبیه یک آرد خوب و پودری شود. خودشه! البته می توانید فقط آرد جو دوسر خود را از فروشگاه بخرید، اما این روش باعث صرفه جویی در هزینه شما می شود و آرد تا سه ماه در انبار شما ماندگار خواهد بود. نسبت آرد جو دوسر یک فنجان جو = یک فنجان آرد جو دوسر است، بنابراین اندازه گیری آن بسیار آسان است.

دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز!  مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

طرز تهیه دونات ادویه ای کدو حلوایی

  1. خمیر را درست کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، ادویه جات و نمک را با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه کدو تنبل، تخم مرغ، شیر، شربت افرا و وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به آردها اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند (نمی خواهید خمیر را زیاد مخلوط کنید).
  2. تابه دونات خود را بیرون بیاورید. برای درست کردن این دونات ها به دو تابه دونات 6 عددی مانند این نیاز دارید. آنها را به خوبی با اسپری نچسب اسپری کنید تا دونات های شما بلافاصله بیرون بیایند! سپس، با استفاده از کیسه شیرینی پزی یا کیسه زیپ دار، خمیر را با قاشق داخل کیسه بریزید و گوشه آن را جدا کنید. خمیر را به خوبی داخل هر دونات بریزید تا همه آنها پر شوند (این دستور دقیقاً 12 دونات درست می کند).
  3. دونات ها را بپزید! دونات ها را به مدت 12 تا 13 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی شوند و یک خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. شما باید مراقب پخت بیش از حد آنها باشید زیرا دونات ها واقعاً سریع پخته می شوند! دونات ها را به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شوند.
  4. کت با دارچین-شکر. پس از خنک شدن کامل دونات ها، روغن نارگیل (یا کره) را آب کرده و دارچین و شکر را در یک کاسه کم عمق با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک برس شیرینی پزی، هر دونات را با روغن نارگیل بپوشانید و مخلوط دارچین و شکر را در آن بریزید، مطمئن شوید که هر دو طرف را بپوشانید. لذت بردن!

نوع حرفه ای: همانطور که قبلاً گفتم، مطمئن شوید که روغن نارگیل را به آرامی روی دونات ها بمالید زیرا بیش از حد باعث حل شدن شکر به جای چسبیدن به دونات می شود.

دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز!  مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

آماده سازی و ذخیره سازی

این دونات های ادویه ای کدو تنبل حدودا دوام خواهند داشت 3 روز در ظرف دربسته و بدون هوا و تا 7 روز در یخچال نگهداری می شود. این دونات ها هم خیلی خوب یخ می زنند و حدود یک ماه در فریزر می مانند. اگر قصد دارید آنها را فریز کنید، صبر می کنم تا آنها را با دارچین و شکر بپوشانم تا آماده سرو شوند.

دستور العمل های کدو تنبل بیشتر که دوست خواهید داشت

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 12 دقیقه
  • زمان کل: 22 دقیقه

عناصر

  • 1 فنجان آرد جو دو سر
  • 1 فنجان آرد بادام
  • 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان کنسرو کدو تنبل
  • 2 تخم مرغ
  • 1/3 فنجان شیر بادام (یا شیر دلخواه)
  • 1/3 فنجان شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

برای پوشش دارچین و شکر:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده و خنک شده (یا می توانید از کره استفاده کنید)
  • 1/3 فنجان قند نیشکر ارگانیک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، ادویه جات و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه کدو تنبل، تخم مرغ، شیر، شربت افرا و وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، مراقب باشید خمیر را زیاد مخلوط نکنید.
  3. دو تابه دونات (6 عددی) را با اسپری نچسب اسپری کنید. خمیر را داخل کیسه شیرینی پزی یا کیسه زیپ دار بریزید و از گوشه آن جدا کنید. خمیر را به خوبی داخل هر دونات بریزید تا همه آنها پر شوند (این دستور دقیقاً 12 دونات درست می کند).
  4. دونات ها را در فر قرار دهید و حدود 12 تا 13 دقیقه بپزید تا طلایی شوند و خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. شما باید مراقب پخت بیش از حد آنها باشید زیرا دونات ها واقعاً سریع پخته می شوند! دونات ها را به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شوند.
  5. پس از خنک شدن کامل دونات ها، روغن نارگیل (یا کره) را آب کرده و دارچین و شکر را در یک کاسه کم عمق با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک برس شیرینی پزی، هر دونات را با روغن نارگیل بپوشانید و مخلوط دارچین و شکر را در آن بریزید، مطمئن شوید که هر دو طرف را بپوشانید. لذت بردن!

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 1 عدد دونات
  • کالری: 166
  • قند: 10.8 گرم
  • سدیم: 92.5 میلی گرم
  • چربی: 8.1 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 20.1 گرم
  • فیبر: 2.4 گرم
  • پروتئین: 4.9 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.

دونات ادویه کدو حلوایی خوشمزه بدون گلوتن که نرم، کمی با شربت افرا شیرین شده و پخته شده، نه سرخ شده، برای یک خوراکی عالی برای پاییز!  مملو از ادویه های گرم و پوشیده از دارچین و شکر!

رژیم لاغری سریع