جو پخته 2 راه – غذای با احساس


اینها با هم ترکیب شدند جو پخته در TikTok ویروسی شد و دلیل بسیار خوبی داشت! آنها بسیار آسان برای تهیه، یک صبحانه سالم، و بسیار خوشمزه هستند. طعم و بافت درست مثل کیک است!

آیا اخیراً این #Baked Oats را دیده اید که در رسانه های اجتماعی ترند شده اند؟ همانطور که اکثر این موارد انجام می دهند، به عنوان یک روند در TikTok شروع شد و به سرعت گسترش یافت.

اما این جو دوسر متوسط ​​پخته شما نیست که جو دوسر را با مایع و برخی مواد دیگر مخلوط کنید و سپس آن را بپزید. برای این دستور پخت بلغور جو دوسر، ما همه چیز را با هم مخلوط می کنیم. بنابراین، به جای جو پخته، شما اساساً از آرد جو دوسر استفاده می کنید و نتیجه نهایی چیزی بیشتر شبیه کیک است تا بلغور جو دوسر و من این جو دوسر پخته شده را برای آن دوست دارم!

بلغور جو دوسر پخته شده در بشقاب با زغال اخته روی آن و لقمه ای که با چنگال بیرون آورده شده است

اولین ویدیویی که من با اشتراک‌گذاری این جو دوسر پخته شده دیدم هیچ دستور العملی با آن نداشت (فقط کسی آن را درست می‌کند، اما هیچ راهی برای دانستن اینکه واقعاً چه چیزی در آن می‌ریزد). بنابراین، من فکر کردم که سعی کنم نسخه خودم از دستور العمل جو دوسر مخلوط را درست کنم و در اینجا چگونه شد:

@foodwithfeeling

من برای این روند غذایی اینجا هستم #bakedoats #bakedoatsrecipe #recipesfor you

♬ داستان او به اشتراک گذاشته (برای وبلاگ) – یوی یاماگوچی

من هنوز *اینقدر** را برای TikTok پست نکرده ام، اما آن ویدیو با 700 هزار بازدید تنها در 48 ساعت بیشترین بازدید را از ویدیوی من داشته است!

از آنجایی که مردم آن را بسیار دوست داشتند و سؤالات زیادی در مورد دستور غذا داشتند، نسخه دیگری از آن را ارسال کردم. به نظرم راحت‌تر است اگر هر دو دستور غذا را در جایی بنویسم که به راحتی برای شما پیدا شود. بیایید به تمام جزئیات خوشمزه برسیم!

جو دوسر پخته شده با زغال اخته در یک قابلمه کوچک با یک دستمال و قاشق در کناره.  گل های صورتی در گوشه عکس

جو پخته چیست؟

همانطور که اشاره کردم، من 2 نسخه مختلف از دستور غذا را ایجاد کردم. یک نسخه کاملاً از این مافین‌های آرد جو دوسر الگوبرداری شده و کاملاً وگان است. نسخه دیگر جو دوسر پخته مخلوط از تخم مرغ به جای موز استفاده می کند (زیرا بسیاری از مردم در مورد آن سوال می کردند). اکنون که بسیاری از افراد هر دو نسخه وگان و تخم مرغ را امتحان کرده اند، به نظر می رسد که بیشتر افراد از نسخه موز (وگان) بیشتر لذت می برند.

در اینجا مواد اصلی وجود دارد در نسخه موز (که مورد علاقه من است!):

  • جو از مد افتاده – یکی از سوالاتی که اغلب برای من پیش آمد این بود که آیا می توان از انواع جو دوسر برای این دستور استفاده کرد؟ من فقط آن را با جوهای قدیمی امتحان کردم، بنابراین جوی سریع را با مسئولیت خود امتحان کنید. من جو دو سر برش استیل را توصیه نمی کنم زیرا وقتی پخته نمی شود بسیار سفت است و مخلوط نمی شود. در صورت نیاز حتما از جو دوسر بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.
  • شیر – از آنچه دوست دارید استفاده کنید! من این را با شیر جو دوسر، شیر بادام و شیر 2 درصد تست کردم. همه آنها عالی کار کردند!
  • شربت افرا – چند نفر شکایت کردند که شربت افرا در این دستور پخت زیاد است. با این حال، تنها 1/4 فنجان برای کل دستور غذا وجود دارد که 200 کالری است. بین 4 وعده تقسیم کنید، این فقط 50 کالری در هر وعده است، که برای من به دلیل شیرینی خوبی که اضافه می کند ارزش دارد. در صورت تمایل، می توانید شربت افرا را به طور کامل کاهش دهید یا حذف کنید.
  • طعم دهنده ها – کمی وانیل و دارچین به این جو دوسر پخته شده طعمی گرم و دلپذیر می دهد. هر دو اضافات اختیاری هستند.
  • نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین – کمک می کند تا جو دوسر مخلوط با کمی پف کردن، پف دار شود.
  • موز – یک موز رسیده بزرگ جایگزین تخم‌مرغ‌ها می‌شود تا همه مواد را به هم بچسباند، شیرینی لذیذی به آن اضافه کند و طعمی شبیه نان موزی پیدا کند.
  • آجیل یا کره دانه – من واقعاً طعمی را که کره آجیل یا کره دانه به جو اضافه کرده است دوست دارم، اما اگر ترجیح می دهید می توانید این را کنار بگذارید.
تکه جو دو سر پخته شده در بشقاب با ظرف غذای بقیه جوهای پخته شده در پس زمینه

طرز تهیه جو دو سر پخته

تهیه هر دو نسخه از این دستور پخت جو دوسر پخته شده نمی تواند آسان تر باشد! در اینجا خلاصه‌ای از فرآیند ارائه شده است، اما برای دستورالعمل‌های کامل، به کارت دستور غذا در پایین پست مراجعه کنید.

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف کوچک قابلمه را چرب کنید. اندازه من یک اندازه منحصر به فرد 6×8 است، اما هر چیزی نزدیک به آن کار می کند، از جمله یک قالب نان 9×5 یا یک تابه براونی 8×8 اینچی (اگرچه ممکن است بخواهید زمان پخت را بسته به اندازه خود کمی تغییر دهید).
  2. همه مواد را به یک مخلوط کن اضافه کنید منهای هر مخلوطی که می خواهید استفاده کنید، مانند زغال اخته، چیپس شکلات یا آجیل. هم بزنید تا کرم رنگ شود و تکه های کمی از جو باقی بماند. توت ها یا هر چیز دیگری را که می خواهید مخلوط کنید.
  3. خمیر را در ظرف پخت چرب شده بریزید و به میزان دلخواه مخلوط های اضافی را روی آن قرار دهید. به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید (مال من در 25 دقیقه عالی بود) یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.

مزه اش مثل چیه؟

این تا حد زیادی به نسخه ای که می سازید بستگی دارد.

به نظر من نسخه وگان (استفاده از موز) طعم بسیار خوشمزه تری دارد و من آن را خیلی ترجیح می دهم! بافتی بسیار شبیه به کیک دارد که کمی نرمتر است (همانطور که از بلغور جو دوسر انتظار دارید). این کاملا شیرین است و در اطراف بسیار باورنکردنی است!

در حالی که بسیار خوشمزه است، نسخه تخم مرغی جو دوسر پخته مخلوط بسیار متراکم تر و نوعی اسفنجی است. با این حال، کمی بیشتر از نسخه وگان افزایش می یابد.

جو پخته مخلوط خود را سفارشی کنید

یکی از چیزهای مورد علاقه من در مورد این دستور پخت جو دوسر مخلوط این است که بوم برای هر طعمی است که شما دوست دارید. در اینجا چند گزینه برای مخلوط کردن و تاپینگ وجود دارد. کدام یک را اول امتحان خواهید کرد؟

  • میوه ها حدود 1/2 فنجان زغال اخته یا هر میوه مورد علاقه دیگر – سیب خرد شده، گلابی خرد شده، هلو یا توت فرنگی را به آن اضافه کنید.
  • ادویه ها. به جای دارچین، جوز هندی، ادویه پای سیب، ادویه پای کدو تنبل و/یا فلفل دلمه ای را امتحان کنید.
  • مخلوط کردن. علاوه بر یا به جای اضافه کردن میوه، سعی کنید یک مشت نارگیل خرد شده برشته شده، چیپس شکلات یا آجیل اضافه کنید.
  • تاپینگ ها جو دوسر پخته شده را با قطره ای از شربت افرا، یک حبه کره بادام یا کره بادام زمینی، ماست یا خامه زده شده پر کنید.

پیشنهادات خدمت

این جو دوسر پخته شده به تنهایی بسیار رضایت بخش است، اما با انواع صبحانه ها نیز به خوبی جفت می شود. در زیر چند گزینه عالی وجود دارد:

  • هاش براون یا سیب زمینی صبحانه
  • میوه تازه یا سالاد میوه
  • ماست
  • بیکن، سوسیس یا ژامبون
  • تخم مرغ

دستور العمل های بیشتر جو پخته شده:

اگر عاشق این جو دوسر پخته شده مخلوط هستید، دو دستور غذای دیگر من را امتحان کنید!


طبق معمول، لطفاً اگر این دستور را درست می کنید، به من اطلاع دهید و به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید! می توانید به اینجا برگردید و نظر بدهید یا من را در اینستاگرام تگ کنید (@foodwithfeeling).

دستور العمل های صبحانه بیشتر برای امتحان:

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این جو دوسر پخته شده ترکیبی در TikTok و به دلایل بسیار خوبی منتشر شد! درست کردن آنها بسیار آسان است، یک صبحانه خوشمزه است، و طعمی شبیه کیک دارد!


برای نسخه وگان:

برای نسخه تخم مرغ:


برای هر دو نسخه:

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف کوچک قابلمه را چرب کنید. اندازه من یک اندازه منحصر به فرد 6×8 است، اما هر چیزی نزدیک به آن کار می کند، از جمله یک قالب نان 9×5 یا یک تابه براونی 8×8 اینچی (اگرچه ممکن است بخواهید زمان پخت را بسته به اندازه خود کمی تغییر دهید).
  2. همه مواد را منهای مخلوط خود به مخلوط کن اضافه کنید. هم بزنید تا کرم رنگ شود و تکه های کمی از جو باقی بماند. توت ها یا هر چیز دیگری را که می خواهید مخلوط کنید.
  3. خمیر را در ظرف پخت چرب شده بریزید و به میزان دلخواه روی آن را با مواد مخلوط کنید. به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید (مال من در 25 دقیقه عالی بود) یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.
  4. لذت ببرید!

یادداشت

اطلاعات تغذیه ای زیر دستور پخت تخم مرغ را نشان می دهد.

برای نسخه وگان: 4 وعده. هر وعده 234 کالری است.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: پخت
  • غذا: آمریکایی

کلید واژه ها: جو دوسر پخته TikTok، جو پخته شده، بلغور جو دوسر پخته شده



رژیم لاغری سریع