ترفند و روش تهیه برگه زردآلو در خانه به روش سنتی


ترفند و روش تهیه برگه زردآلو در خانه به روش سنتی

مردم برگه زردآلو را بیشتر از خود زردآلو دوست دارند و بهترین انتخاب به عنوان یک میان وعده سالم است. هنگام تهیه برگ زردآلو بازاری، می توان آن را در هر زمانی از سال خورد.


به گزارش ایلانا، برگ زردآلو بهترین جایگزین برای تنقلات ناسالم است. از برگ زردآلو می توان به عنوان ادویه و طعم دهنده غذاهای سنتی نیز استفاده کرد.


ترکیبات برگ زردآلو









عناصر

مقدار مورد نیاز

برگ زردآلو تازه

2 کیلوگرم

جوهر لیمو

1 قاشق غذاخوری

اب

5 لیوان

متشکرم

2 لیوان


برگ زردآلو


طرز تهیه برگ زردآلو


  1. زردآلوها را بشویید و خشک کنید و دانه ها را جدا کنید.

  2. پنج لیوان آب و دو لیوان شکر داخل مخزن بریزید.

  3. قابلمه را روی آتش بگذارید تا آب بجوشد.

  4. وقتی آب به نقطه جوش رسید، یک قاشق چای خوری جوهر لیمو را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.

  5. زردآلو مغزها را داخل شربت بریزید و بگذارید یک دقیقه بماند و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

  6. اجازه دهید زردآلوها دو دقیقه در شربت بماند و بعد از ۲ دقیقه در آبکش بریزید تا شهد اضافی آن گرفته شود.

  7. نایلون را در یک سینی بزرگ قرار دهید.

  8. بعد از برداشتن شربت اضافی از برگ های زردآلو، زردآلوهای خنک شده را در سینی قرار دهید و جلوی خود قرار دهید. نور خورشید قرار دهید تا آماده شوند.

  9. پس از خشک شدن، برگ های زردآلو را پیچیده و در یخچال قرار می دهند.


تهیه برگ زردآلو


نکات مهم


  • از زردآلو با کیفیت استفاده کنید.

  • از زردآلوهای سفت استفاده کنید تا هنگام پختن شکل خود را حفظ کنند، اگر زردآلو بیش از حد رسیده باشد، در آخر برگ های زردآلو له می شود.

  • هنگام قرار دادن برگ های زردآلو در زیر نور خورشید مراقب باشید که بیش از حد خشک نشوند.

  • اگر می خواهید برگ های زردآلو را برای مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است آن ها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.


منبع: نمناک


انتهای پست/