این هتل‌های نیوانگلند در غذاخوری از مزرعه تا میز مهارت دارند



هنگامی که از یک مکان جدید بازدید می کنید، حتی اگر دور از خانه نباشد، یکی از بهترین قسمت ها می تواند امتحان کردن غذاهای محلی باشد. و چه راهی بهتر از یک غذای مزرعه به میز برای شناخت یک چشم انداز غذایی جدید؟

اصطلاح “ناهارخوری از مزرعه تا میز” در دهه 1960 در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت. در طول این مدت، سرآشپزهایی مانند آلیس واترز از Chez Panisse در برکلی، کالیفرنیا، شروع به تمرکز منوهای خود بر روی محصولات بیش از حد محلی در طول سال کردند. به جای سفارش میوه های عجیب و غریب یا سبزیجات تولید انبوه از غرب میانه، سرآشپزها با مزارع مجاور شریک شدند تا مواد غذایی تهیه کنند که فقط چند مایل از مزرعه تا بشقاب غذاخوری ها طی می شد.

این روزها، مزرعه به میز یک عبارت شناخته شده و در برخی مواقع پر کاربرد است. البته همه غذاها از یک مزرعه شروع می شود جایی، اما وقتی از یک سالاد گوجه فرنگی تازه مشرف به باغی که آن روز صبح در آن گوجه فرنگی چیده شده بود لذت می برید، می دانید که تازه ترین وعده غذایی ممکن را دریافت می کنید.

طیف شگفت انگیزی از میوه ها، سبزیجات و گیاهان در نیوانگلند، به ویژه در ماه های گرم تر رشد می کنند. و بسیاری از هتل‌های این منطقه با گنجاندن محوطه‌هایشان در انباری سرآشپز، غذاخوری مزرعه به میز را پذیرفته‌اند. هتل‌ها و مسافرخانه‌های موجود در این فهرست، غذاخوری مزرعه به میز را با تمام وجود پذیرفته‌اند تا به مهمانان تجربه‌ای آشپزی بدهند که گویای موقعیت و فصل منحصربه‌فرد آن‌ها است.

رژیم لاغری سریع