ایجاد ستاد ملی پیشگیری از تب کنگو


ایجاد ستاد ملی پیشگیری از تب کنگو

یک ستاد پیشگیری از تب کنگو در سازمان ملی دامپزشکی تشکیل شده است.


به گزارش ایلنا، روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو و کاهش ابتلا به این بیماری، ستاد ملی پیشگیری از این بیماری در سازمان دامپزشکی کشور تشکیل شد. سازمان.


اولویت اصلی در این ستاد اطلاع رسانی و توسعه عموم مردم به منظور استفاده از گوشت سالم و توصیه به پیشگیری از تب کریمه کنگو است.


در صورت رعایت توصیه های بهداشتی سازمان رسمی دامپزشکی، این بیماری هیچ گونه تهدیدی را ایجاد نخواهد کرد، لذا خواهشمند است به این نکات توجه ویژه داشته باشند.


روابط عمومی سازمان دامپزشکی در خصوص پیشگیری از این بیماری به شرح زیر است:
1- از بین بردن کنه های ناقل با سمپاشی و استحمام گاوها و سمپاشی و ضدعفونی مناطق دامداری.
2- از فشار دادن کنه ها با دست یا روی بدن حیوان خودداری کنید.
3- از تماس مخاط حیوان با ترشحات و خون حیوان خودداری شود.
4. خودداری از کشتار دام در مکانهای غیر مجاز.
5- تهیه گوشت مورد نیاز از مکان های مطمئن و زیر نظر دامپزشک (قطعاً از پختن گوشت از جاده خودداری کنید).
6- لاشه های تازه را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
7- اقدامات حفاظت فردی در تماس با ترشحات و خون حیوانات (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک).
8- از خوردن جگرهای خام و نیمه پخته خودداری کنید.
9- این ویروس به حرارت حساس است، بنابراین پختن کامل گوشت باعث از بین رفتن ویروس می شود.
10. در صورت بروز زخم یا جراحات پوستی و علائم در هنگام ذبح سریعا با مراکز بهداشتی تماس بگیرید.


بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تعداد مبتلایان 30 نفر و تعداد فوتی ها متاسفانه 2 نفر است.


انتهای پیام/