اسموتی کولر کیوی – دوره های آشپزی در لندن


اسموتی کولر کیوی

آب نارگیل با طراوت با ماسه سبز و تارت تابستانی و میوه‌های گرمسیری شیرین، یک اسموتی سم‌زدایی و آب‌رسانی خوشمزه را در طول فصل تابستان می‌سازد. این اسموتی سرشار از فیبر، ویتامین C و E، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و فولات است، این اسموتی بدن را پاکسازی می‌کند، انرژی را تقویت می‌کند، از ایمنی، سلامت قلب، سلامت گوارش، استخوان‌ها و دندان‌ها حمایت می‌کند و به طور کلی به بدن نشاط می‌دهد.

دوره: صبحانه، نوشیدنی

کلمه کلیدی: اسموتی، وگان

  • 300 میلی لیتر آب نارگیل
  • 2 عدد کیوی (150 گرم)
  • آناناس 70 گرم
  • 40 گرم خیار
  • کاهو 30 گرم
  • 20 گرم کلم پیچ
  • 20 گرم کرفس
  • 6 گرم نعناع، ​​فقط برگ
  • ¼ قاچ آهک، بدون موم با پوست
  • 1 قاشق چایخوری پودر کلرلا (اختیاری)
  • همه مواد را بشویید و درشت خرد کنید.

  • همه مواد را در مخلوط کن / گلوله / غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شود.

  • اسموتی را بلافاصله بنوشید یا در ظرف دربسته (ترجیحا شیشه ای) قرار دهید و حداکثر تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

اطمینان حاصل کنید که از آب نارگیل 100٪ استفاده کنید – برخی از مارک های بطری حاوی شکر، شیرین کننده ها یا طعم دهنده های اضافه شده هستند.
مواد ارگانیک توصیه می شود. اگر تهیه ارگانیک برخی از میوه ها و سبزیجات دشوار است، مطمئن شوید که کاملاً بشویید و پوست آن را جدا کنید.
پوست کیوی بسیار مغذی است. به خصوص سرشار از فیبر، ویتامین B9 (فولات)، ویتامین E و آنتی اکسیدان است. خوردن پوست ارزش غذایی شما را 30 تا 50 درصد افزایش می دهد. با این حال، پوست کیوی به دلیل بافت تیره، گاهی اوقات می تواند باعث ایجاد احساس سوزن سوزن شدن در دهان شود. در صورت تمایل، پوست را جدا کنید.
آلرژن ها: کرفس


دستور غذا توسط دانش آموز سرآشپز طبیعی وگان، تیگان می



رژیم لاغری سریع